2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شام حسابی پختم ووو کیک درست کردم خوب بود خوشحال شد امروز هم گل بردم محل کارش.بااینکه یک هفته ازخی ...

ببخشید 😐 چیکار کرده بود؟!

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

ببخشید 😐 چیکار کرده بود؟!

پنجم فروردین بودکه شب چت هاشوخوندم بایکی عکس بازی کرده و بود قربون صدقه اش رفته بود خیلی وقته باهم درارتباطن بااون همکلاس قدیمیش هست.خیلی داغون شدم ولی بخشیدمش.گرچه دلم شکسته

😐😐😐😐😐😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
غصه خورد؟ خوشبحالت چه دل گنده ایی من بودم توی صورتش نگاه نمیکردم

وقتی بی کس باشی و راه گریزی نباشه مجبوری که بسازی باهر کسی و هرشرایطی.فدات شم بی کسی و تنهام وگرنه دلم گنده نیست فقط بی پناهم و مجبورررر

وقتی بی کس باشی و راه گریزی نباشه مجبوری که بسازی باهر کسی و هرشرایطی.فدات شم بی کسی و تنهام وگرنه د ...

درکت میکنم که بخاطر شرایطتت مجبوری باهاش زندگی کنی ولی اینکه بعد از خیانت تمجیدش نکن باهاش سرسنگین باش بی محلش کن تا چند وقت بزار بدون اشتباهش تاوان داره توی صورتش نگاه نکن تو لیاقتت خیلی بالاتر از این هاست

درکت میکنم که بخاطر شرایطتت مجبوری باهاش زندگی کنی ولی اینکه بعد از خیانت تمجیدش نکن باهاش سرسنگین ب ...

حرف و نظرتوت قابل احترام هست .ولی دلم براش میسوزه میگم شایدپشیمون شده ازکارش .