2777
2789
عنوان

وقتی مهمون میاد خونمون خرج اسنپ و جایی رفتنشونو میزبان باید بده

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به شعور مهمان داره.بعضی مهمونا فک میکنن همه چی گردن صابخونه ست و همون بودن خودشون یه دنیاست.بع ...

دقیقاااا 

من هم معمولا حساب میکنم 

یه جاهایی هم میرفتم مهمونو  ببرم شهربازی می‌گفتند نهههه نمیخواد  گرون میشه  .خودشون نمیذاشتند

این چیزها قانون خاصی ندارهبه نظر شخصی ادما و مدل ارتباطش با مهمونا ربط دارهمن برای اکثر مهمونام اینج ...

آره 

اگه وضع مالیت اوکی نباشه  و آدمش آدم درست و حسابی باشه حاضری بری  از کسی قرض بگیری؟

مامانتو میتونی حساب کنی ولی بقیه نه من بابام یا مامانم اومدنی جایی برن اسنپ بگیرم خودم‌میدم

اونطوری خیلی ضایع میشه که 

نمیشه؟؟ بقیه هم پیش خودشون میگن ما هم مهمان هستیم دیگع

مرسی بابت نظرت 😀ولی هی فکر میکنم دوستم باید حساب کنه چون اگه من تو شرایطش بودم شاید فکر میکردم باید ...

عزیزم اگه له احترام میزبان میرن زیارت و شهر بازی یعنی میزبان این برنامه ریزی رو کرده بهتره که میزبان حساب کنه ولی اگه برنامه خود مامان هست حساب کردنش نه تنها احترام حساب نمیشه بلکه یه جور خودنمایی و به رخ کشیدنه بعد بهتره که تو برنامه ریزی دیگران بدای امور شخصیشون دخالت نکنیم

یعنی چی میزبان حساب کنهمیزبان مگه مسئول تفریح مهمونه😒خب پولشو ندارن نرن زیارت عجبا تو این گرونی مهم ...

نمیدونم والله 

یه جوری نیست حساب کنه ؟

اومده مهمونی 

آره اگه وضع مالیت اوکی نباشه و آدمش آدم درست و حسابی باشه حاضری بری از کسی قرض بگیری؟

هرگز

قرض بگیرم و برم زیر دین یکی دیگه سر چیزی که وظیفه ام نیس و لطفه؟!

من باشم اصلا مهمون رو تا زیارتگاه به این دوری نمیبرم اصلا

هموم بازار و پارک برم بسه

🫤😕😕😕😕😕

والا خب عزیزم این چ سوالیه . شاید یکبار میزبان دعوت بیرون کنه باید خودش بده البته بازم باید نیست کرایه دادن . ولی وقتی خودشون میخان برن‌ زیارت چرا باید کرایشون بدی 

خیلی عجیب میشد اگه اینجوری بود می‌رفتیم خرید کرایه رو باید فروشنده حساب میکرد چون بهشون لطف کردیم رفتیم ازشون خرید کردیم . مهمون هم لطف کرده اومده خونمون جدا از خدمات منزل خدمات بیرون هم باید بدین😐

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

نمیدونم والله یه جوری نیست حساب کنه ؟اومده مهمونی

ببین مهمون هم یه وظایفی داره

من خودم خونه هرکی برم که قرار باشه بیشتر از یکی دو وعده مهمونشون باشم هم کادو خوب میبرم هم مثلا بدون اینکه بذارم صاحب خونه متوجه بشه یه وعده غذا سفارش میدم و…

یه طرفه نمیشه واقعا

بعد دوستت باید نگاه کنه ببینه مهموناش با خودشون چه جوری رفتار کردن؟ اگه همچین شرایطی برای اینا پیش بیاد اونا حاضرن انقدر دست و دل باز باشن؟