2777
2789
عنوان

وقتی مهمون میاد خونمون خرج اسنپ و جایی رفتنشونو میزبان باید بده

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 35 پست
والا خب عزیزم این چ سوالیه . شاید یکبار میزبان دعوت بیرون کنه باید خودش بده البته بازم باید نیست کرا ...

اوهوم درست میگی ها 

ولی من هم باشم انگار کلی خجالت میکشم 

و میگم همه جوره باید ساپورتشون کنم

بله من این کار میکنم چون مهمان خرج داره و قرار نیس همیشه بیاد ولی پول جاش پر میشه

چه جالب که معتقدی پول جاش پر میشه 

واقعا معتقدی مهمون برکت خودشو میاره؟و میزبان خوبی باشیم جایی جبران میشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والله یه جوری نیست حساب کنه ؟اومده مهمونی

عزیزم من که اگه صاحبخونه بودم با این هزینه ها فقط پذیرایی میکردم شام و نهار و میوه همین دیگ به من ربطی نداره بخان بگردن تفریح کنن 

اوهوم درست میگی ها ولی من هم باشم انگار کلی خجالت میکشم و میگم همه جوره باید ساپورتشون کنم

نمیدونم چی بگم عزیزم . اگه خودت پیشنهاد بیرون بدی اونا بخاطر شما بیان بیرون آره منطقه حساب کنی ولی وقتی خودشون میخان برن اصلن قابل هضم نیست برا من .

کدوم شهرین

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

چه جالب که معتقدی پول جاش پر میشه واقعا معتقدی مهمون برکت خودشو میاره؟و میزبان خوبی باشیم جایی جبران ...

بله  من نسبت به این جور مسائل دلم بزرگ میکنم و هیچ وقت خودم کوچیک نمیکنم حداقل جیبم پول باشه تعارف کنم شاید مهمون اصلا نزاره  و. ب قول بابام  مالت را خوار کن ولی خودت رو نه