2777
2789
۹ سال اختلاف سنی خیلی زیاده فقط با مطلقه ها با این اختلاف سن ازدواج میکنن

تا ۱۰ سال اختلاف سنی کاملا طبیعیه مرد بزرگ باشه

فرمول جهان اختلاف سنی اینه

سن مرد تقسیم بر دو به اضافه هفت 

یعنی مرد ۳۶ ساله مناسب ترین سن براش دختر ۲۵ ساله هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شوهر من دیگ مسخرشو دراورده فک کن تا این سن بیمه نریخته برا خودش!با کلی دروغ هم اومد خاستگاری خلاص ...

بعد اینکه ۵ سال با طرف زیر یه سقف زندگی کردی تازه شاید بشناسیش الانم از این میسوزم ک من اصلا علاقه ب ازدواج ندارم چن ساله دارم رد میکنم ولی دیگه انقد اطرافیانم ب روم میزنن ک یکم شل کن و فلان گاهی فکر میکنم که اینا مشکل ندارن تو زندگیشون، دغدغه شون شده ازدواج من 

نه شوهر من دیگ مسخرشو دراورده فک کن تا این سن بیمه نریخته برا خودش!با کلی دروغ هم اومد خاستگاری خلاص ...

خوشبخت بشی عزیزم 

حالا من که دقیق نمیدونم شوهر شما شغلش چیه و چه ایده ای داره از اینکه بیمه نمیده 

اما داییهای من کلی کار کرده بودن و مغازه داشتن و خونه و ماشین و زمین اما خودشون رو  ۴۵ سالگی به بعد بیمه کردن 

هر کس میبینی طرز فکر داره و نسبت به درآمدش میبینه چی براش بهتره 

عزیزم به خدا همه زندگی‌ها بالا پایین داره هم زن و هم مرد کم و کاستی‌هایی دارن تو زندگیشون اونهایی که میبینی خوش و خندون سوار ماشین  گرونن با خونه دارن باز هزار کوفت و زهر مار هم تو زندگیشون هست اما کسی خبر نداره 

چه کنیم دیگه زندگی دنیاست همینه هیچ کس کامل نیست هر ازدواجی یه کرمی توش میلوله از یه جایی

آدم باید مدارا کنه تا زندگیش کم کم جون بگیره 

بعد اینکه ۵ سال با طرف زیر یه سقف زندگی کردی تازه شاید بشناسیش الانم از این میسوزم ک من اصلا علاقه ب ...

عزیزم تورو خدا به مسائل مالی طرف خیلی دقت کن به خدا رابطه جنسیو این چیزا مهمه اره ولی مشکل مالی داشته باشید اصلا اونقد مشکلات زیاد میشه میبینی تو همین سن کم خودتم حوصله رابطه نداری

ادم اگه پول داشته باشه هم شاده هم شنگوله هم از لحاظ جنسی اوکی هست چه مرد چه زن اگه پسر ۳۶ساله ای پیدا کردی که شرایط مالیش خوبه حتما بهش فک کن 

بعد اینکه ۵ سال با طرف زیر یه سقف زندگی کردی تازه شاید بشناسیش الانم از این میسوزم ک من اصلا علاقه ب ...

تازه کجاشو دیدی همیشه همینه

وقتی ازدواج کردی تا بچه نیاری مردم دست بردار نیستن بچه اولو که آوردی میگن دومی 

من ۹ ساله ازدواج کردم بچه نخواستیم بیاریم 

یعتی عالم و آدم ۹ ساله هی میپرسن من بچه نیوردم چرا فلان و...

اووه من که بیخیال حرفاشونم کی میخواد بزرگ کنه ؟من و شوهرم 

کی میخواد زندگی کنه با شوهرش زیر یه سقف؟ شما

مردم کجای کارن ؟هیچ کجا فقط تو زندگی خودشون خرابکاری یا پیشرفت میکنن 

فقط دهنشون برا دیگران بازه 

خوشبخت بشی عزیزم حالا من که دقیق نمیدونم شوهر شما شغلش چیه و چه ایده ای داره از اینکه بیمه نمیده اما ...

بیمه نمیده چون نمیرسه هزینه هارو 

از روزی که اومدیم زیر یه سقف من فقط درگیر مشکلات مالی ام همین 

اخلاقش خوبه ادم خوبیه به قول استارتر امید به زندگیش خوبه رابطه جنسیش خوبه ولی به چه درد میخوره وقتی اقتصاد خانواده تو مشکل شدیده میزنه همه چیو میترکونه همین یه مشکل

عزیزم تورو خدا به مسائل مالی طرف خیلی دقت کن به خدا رابطه جنسیو این چیزا مهمه اره ولی مشکل مالی داشت ...

ظاهرا ک میگن وضع مالیشون خوبه ولی نمیدونم اقتصادیه یا نه 

ممکنه تو دوران آشنایی هم خودشو خوب نشون بده

تازه کجاشو دیدی همیشه همینهوقتی ازدواج کردی تا بچه نیاری مردم دست بردار نیستن بچه اولو که آوردی میگن ...

اره دقیقا من مادرشوهدم و مادرم گیر داده بودن حامله شو الان با این هزینه ها دوست دارم زنگ بزنم بگم حامله شدم فلان فلان شده ها حالا هر ماه فلان قدر بریزید حسابم برا آزمایش و سونوهام

تازه کجاشو دیدی همیشه همینهوقتی ازدواج کردی تا بچه نیاری مردم دست بردار نیستن بچه اولو که آوردی میگن ...

درسته ولی هر چقدر هم بگم اهمیت نمیدم دروغ گفتم الان جدیدا هر جمعی میشه بحث ازدواج منه همین موردو من رد کردم فک کردم فرهنگمون بهم نمیخوره دوست مامانم خود سر گفته هنوز جوابی ندادن سرشون شلوغه

بیمه نمیده چون نمیرسه هزینه هارو از روزی که اومدیم زیر یه سقف من فقط درگیر مشکلات مالی ام همین اخلاق ...

قربونت منم ۹ ساله درگیر وضعیت اقتصادی هستم تازه میخوام کمی طعم آسودگی رو توی ۳۵ سالگی خودم بچشم از همه چی زدیم تا به وضعیت الان برسیم تازه هنوز قسط و بدهی هم داریم و نمیتونم هر چی دلم بخواد بخرم و سفر خوب برم 

زندگی ده سال اولش سخته از نظر مالی  برای ۹۵ درصد زوجها 

از نظر اخلاقی و روحی هم که سه سال اول بحث و دعوا و قهر و آشتی تا هم رو بلد بشن

از نظر مالی   مگه اینکه کسی بهش ارث رسیده باشه با بابای فوق پولدار داشته باشه براش خونه ماشین فراهم کنه 

ظاهرا ک میگن وضع مالیشون خوبه ولی نمیدونم اقتصادیه یا نه ممکنه تو دوران آشنایی هم خودشو خوب نشون بده

خلاصه مردی که فکرش اجاره خونه و قسط بدهی و ایناس مطمئن باش اکثرا حوصله نداره ربطی به سنشم نداره تو بگو ۲۵سالش باشه قشنگ بیپولیش هم خودشو هم تورو پیر میکنه

اره دقیقا من مادرشوهدم و مادرم گیر داده بودن حامله شو الان با این هزینه ها دوست دارم زنگ بزنم بگم حا ...

ببین تا از نظر مالی به وضعیت مطلوب نرسیدید بچه نیار آوردی هیچ کس گردن نمیگیره 

تویی و شوهرت و وضعیت مالی حوصله بچه داری هم نداری تو استرسهاتون روی بچه هم اثر میزاره فقط نگاه خودتو و شوهرتو وضعیت زندگیت کن همین