2777
2789
عنوان

حس میکنم آدم حساب نمیشم بیاین

157 بازدید | 16 پست

بگم من بد اخلاق نیستم و اصلا خودمو نمیگیرم همیشه با همه خوبم ولی تو فامیلامون چندمین باره دارم این رفتار میبینم نمیتونم چیزی نگم چن تا دخترن چن تا دختر جدید هم اومدن تو خانواده تو صحبت هاشون کسی از من نظر نمیخواد کسی نمیگه بیا پیش ما بشین خبرم نمیگیره تا پیام ندم پیام نمیدن مهمونی میگیرن هم سن و سال من دعوتن به جز من هر رفتاری هم داشته باشن من باز خوب برخورد میکنم ولی دیگه نمیخوام اینجوری باشم میخوام مغرور باشم چرا فکر کردن میتونن اینجوری با من برخورد کنن چون فکر میکنه فلان جاشو ژل میزنه ناخن میکاره من نمیکنم منو آدم حساب نمیکنن چیکار کنم نگین مهم نیست که مهمه اینجوری باهاتون برخورد بشه ناراحت میشین منم پشت کنکوری بودم بعد بیشترشون تو ۲۰ سال اینا ازدواج کردن فکر میکنن ی چیزی هستن تو نیستی چجوری برخورد کنم

وقتی خودمونی و ساده باشی همین میشه 

باید محل سگ بهشون نذاری 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا باید چهار جا تحویلشون نگیری ، دوجا ازشون خبری نگیری تا متوجه بشن پخی نیستن اگر بهشون احترام میذاری از روی انسانیت و فرهنگ اجتماعیته که متاسفانه اونا بویی نبردن انگار ازش 

جدا از اون دو سه جا نظر قاطعانه بده ، بی رحمانه ، کوتاه ، رک ، شاید باورت نشه ولی وقتی با بقیه رک صحبت بکنی همیشه دنبال اینن تو اونارو تایید بکنی فرقی هم نداره کی باشی ، فقط سیاست داشته باش 

هر کی هم میگه بی توجهی کن و برات مهم نباشه و ببخش و بگذر چرت و پرت میگه ، این رفتارا ی بقیه برای ادم مهمه شعار ندید

دقیقا باید چهار جا تحویلشون نگیری ، دوجا ازشون خبری نگیری تا متوجه بشن پخی نیستن اگر بهشون احترام می ...

اره چرا همیشه نظری بدم،بقییه خوششون بیاد نظر خودمو میدم چی اهمیت نداره مهمونی میگیرین همه دعوتن غیر از من مگه کی هستین همیشه من باید برم پیششون  دیگه اینجوری نیستم

اره چرا همیشه نظری بدم،بقییه خوششون بیاد نظر خودمو میدم چی اهمیت نداره مهمونی میگیرین همه دعوتن غیر ...

دقیقا

زیاد که باشی زیادی میشی . اصلا یه وقتایی دعوتت کردن هم نرو بگو فلان جا کار دارم مهمونی دعوتم بادوستام شام قرار دارم ، همچین ادمایی رو فقط باید بزاری از دور تماشات کنن چون لیاقت نزدیک بودن بهت رو ندارن 

دقیقازیاد که باشی زیادی میشی . اصلا یه وقتایی دعوتت کردن هم نرو بگو فلان جا کار دارم مهمونی دعوتم با ...

شما خیلی آدم حسابی هستی

اینا اینجوری نیستن فک میکنن که هستن آدم باید بره پیش اینا هر کی لباس جدیدتری بپوشه از نظر اینا آدم بهتریه جلوم صحبت میکنن همشون کجا بودن که یعنی همه بودن و من نبودم 

کاشت ناخن و مژه و ژل زدن همچین باکلاس نیست 

تمیزی با کلاسه ، عزیزم ، نذار با این طرز فکر که چون پشت کنکور موندی اعتماد بنفستو بگیرن ، به هیچکی این اجازه رو نده 

پشت کنکور هم نهایت یکسال خوبه بیشتر نمون چون قشنگ اعتماد بنفستو خورد میکنه 

کاشت ناخن و مژه و ژل زدن همچین باکلاس نیست تمیزی با کلاسه ، عزیزم ، نذار با این طرز فکر که چون پشت ک ...

چن سال پشت کنکور بودم با این کاراشون فکر میکنم عقب مونده ام گریه کردم این برخورد داشتن باهام

چن سال پشت کنکور بودم با این کاراشون فکر میکنم عقب مونده ام گریه کردم این برخورد داشتن باهام

غلط اضافه کردن 

عزیزم ادم در حالت عادی حساس هست طبیعیه یکمم حساس شده باشی ولی واقعا بیشترش تقصیر پشت کنکور موندن و محدود کردن خودته . اگر انتخاب رشته کردی امسال که چه بهتر ، اگرم باز پشت کنکور موندی ، یه ورزش انتخاب کن برو یا یه کلاس زبانی یا هنر و حرفه ای ، حداقل یه کلاس برو که بتونی با ادما ارتباط بگیری 

فقط کافیه یکسال تو با ادم جدید ارتباط نگیری اونوقت افسردگی میاد سراغت ، اعتماد بنفستو خورد میکنه ، فکرتو درگیر میکنه ، جدا ازونها هم وارد سیکل معیوب میشی و از کنکور نتیجه عکس میگیری ، متاسفانه هنوز که هنوزه اعتقاد خیلیا اینه که پشت کنکور بمونن قطعا نتیجه خوبی قراره بگیرن فارغ از تاثیرات منفی ارتباط نگرفتن با آدما و تجربه محیط جدید و خیلی چیزای دیگه که خب اشتباهه

نرفتم هم فرقی نکرد

قراره نری تا ازون فضای سمی دور بشی ، حداقل کمتر اذیت بشی 

قرار نیست که اونها بفهمن چه دوستی از دست دادن ، تو قراره ارزش و احترام برای خودت قائل بشی و جایی که نخوانت نباشی ، قراره توروی خودت تمرکز کنی و خودت رو دوست داشته باشی و کافی ببینی . دور شو ازشون برای خودت فقط ، نه برای اینکه به بقیه چیزیو بفهمونی