2777
2789
عنوان

حس میکنم آدم حساب نمیشم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 16 پست
غلط اضافه کردن عزیزم ادم در حالت عادی حساس هست طبیعیه یکمم حساس شده باشی ولی واقعا بیشترش تقصیر پشت ...

مرسی که وقت گذاشتی و خوندی از چیزایی که گفتی که خودمو دیگه کوچیک نکنم این که خودم باشم اینا کسی نیستن 

مرسی که وقت گذاشتی و خوندی از چیزایی که گفتی که خودمو دیگه کوچیک نکنم این که خودم باشم اینا کسی نیست ...

قشنگم . میدونم سخته چنین شرایطی ولی واقعا اینو تو زندگیت بکار ببر که نقش اول زندگیت خودتی ، خودت رو برای هیچکس کوچیک نکن ، نذار باهات هر رفتاری بشه ، چون ادمای سایکو عاشق اینن ببینن که برای کسی مهم هستن یا بهشون توجهی میشه تا اون ادم رو خورد کنن و غرورش رو له کنن 

به هیچکس این اجازه رو نده باهات بازی کنه. موفق باشی عزیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.