2789

تو تاپیک قبلیم نوشتم که چیشد، ولی چرا آدما بعد اینکه رابطه تموم میشه انقد به هم بی احترامی میکنن انقد دل همو میشکنن، اگه کسی این تجربه رو داشته بعد مدتها این حس تحقیر و بی ارزش بودن توی وجودش ازبین رفته و خوب شده؟

همون لحظه ام احساس بی ارزش بودن نکردم بیشتر دلم براش سوخت که من دوستش داشتم و از دستم داد تنها شانس زندگیش بودم خیلی بدبخت بود و همینطور بی عقل

یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️🩹️

بنام خدا 

من :) 

البته من تو رابطه بودم باهاش فش کشم میکرد عین احمقا بر میگشتم یادش بخیر 

اوایل میگفتم کاش هیچ وقت نبود 

امروز دوستم زهرا داشت میگفت خداروشکر علی این کارو کرد رفاقت ما صمیمی تر شد 

گفتم کجای کاری من دارم فکر میکردم اگه رضا نبود همون ک فش کشم میکرد من احمق بر میگشتم 

اگه اون نبود علی ای در کار نبود ک بخاد تویی وجود داشته باشی من عمیق تر دارم نگاه میکنم 

خدایا شکرت ک اومد و رفت اذیت خیلی شدم ولی خب می ارزید ک سبب بشه تو دو ساعت انقدر پیشرفت کنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همون لحظه ام احساس بی ارزش بودن نکردم بیشتر دلم براش سوخت که من دوستش داشتم و از دستم داد تنها شانس ...

اونم همینطوره ، حتی خانوادش باهاش دعوا کرده بودن چرا با من بهم زده ، ببین نمیگم صددرصد خوب بودم از لحاظ اخلاقی و بی تجربگی یسری اشتباهات کردم ، ولی از همه لحاظ ازش سربودم، من زیاد کاری به حرف مردم ندارم ولی حتی خودشم میگفت تو خوابم نمیدید که منو داشته باشه همش میترسید من دیگه نخوامش بعد یمدت که دید دارم عاشقش میشم اینجوری پررو شد

بنام خدا من :) البته من تو رابطه بودم باهاش فش کشم میکرد عین احمقا بر میگشتم یادش بخیر اوایل میگفتم ...

منم تقریبا خیلی حرفا و رفتارای بدی بعد کات کردن شنیدم و دیدم ، واقعا خوب میشه؟ اگه یروز منو دید و منم دیدمش اون حس بد نسبت به خودمو دیگه ندارم؟ خیلی میترسم این حس بد تموم نشه

منم تقریبا خیلی حرفا و رفتارای بدی بعد کات کردن شنیدم و دیدم ، واقعا خوب میشه؟ اگه یروز منو دید و من ...

هیف نمیشه ویس داد 

منی که روزی دیگران رو نصیحت میکردم خودم شدم کسی ک نصیحتش میکردن و نمیفهمید من ک هنوز میگم دعا نوشته بود مگه میشه فش مادر جلو جمع بهت بده کتکت بزنه کف خیابون پرتت کنه پایین بیاد ک از روت رد بشه بعد بری باز تو التماس کنی :) 

اولش سرویس شدم من هنوز امید داشتم میگفتم مشاوره میریم درست میشه ولی اصلا شباهت نداشتیم تو هیچی تفاهم نداشتیم هیچی چون برنج آب کش دوست داشت من کته فشم میداد :) چون خلسه دوست داشتم اون اهنگ کردی دعوا میکرد 

خلاصه اولش خیلی گریه کردم ماه اول ده کیلو کم کردم اونجا فهمیدم پرخوری عصبی برای عصبانیته ناراحت باشی هیچی از گلوت پایین نمیره 

من فقط چند تا چیز گفتم ب خدای خودم 

گفتم خدایا نمیگم همین الان معجزه کن از یادم بره میگم کاری کن آدمای جدید بیان تو زندگیم تا یادم بره 

اگه از فکرم رفت خودت حلالش کن اتوماتیک 

نمیگم بهترین آدما اومدن ولی اونایی ک باید میومدن اومدن سال پیش من کات کردم تو اول سال ۳ ماه اول بدترین بود ولی بعدش سال پیش بهترین سال زندگیم بود 

خابشم نمیدیدم تو ی سال گوشی موتور ماشین صفر خارجه اونم ن هرجایی گرون ترین کشور برم 

دمش گرم ک اومد تو زندگیم ب فنام داد بخاطرش روانپزشک رفتم ولی الان عشق زندگیمو میکنم دیگه ام تو رابطه نمیرم چون فقط هدف شده زندگیم پول پول پوللللل

ایشالا بگذره این روزات میگذره بخدا من اولش فکر میکردم فقط این از آسمون افتاده پایین 

بهم گفت بعد من برای فراموشی من با این و اون میری تو رابطه در صورتی ک دعاش برگشت سمت خودش 

اگ تلاش کنی حالت خوب بشه اره با این موضوع کنار میای و دیگه عذاب نمیکشیتو برای کسی ک عاشقش بودی تلاش ...

یعنی آدمی که این کارو کنه بی ارزش نیست؟ من فقط به یکی دونفر از دوستام گفتم همون دوستم هم خیلی بد راهنماییم میکنه هم باعث میشه بیشتر بهش فکر کنم هم میگه خودتو بی ارزش کردی و اینا خیلی حالم بده😔

هیف نمیشه ویس داد منی که روزی دیگران رو نصیحت میکردم خودم شدم کسی ک نصیحتش میکردن و نمیفهمید من ک هن ...

وای دقیقا چقد شباهت داریم، اونم بخاطر اینکه من سلیقم یه فیلم دیگه یهغذای دیگه یه آهنگ دیگه یه رمان و کتاب دیگه بود باهام بحث میکرد، اونم به من میگفت تو بعد من سر اینکه منو حرص بدی میری با فلانی و فلانی انقد بهش گفتم همچین ادمی نیستم گوش نمیداد ، الان نمیدونم با کسی هست یا نه ولی خدا خودش میدونه تو دل من چی میگذره، نه خیانت کردم نه ارزششو آوردم پایین نه روزایی که پول نداشت تنهاش گذاشتم فقط امیدوارم یروز پشیمونیشو ببینم که دلم آروم بگیره مگع من چی کم داشتم کثیف بودم زشت بودم شلخته بودم موقعیت اجتماعیم پایین بود بی شخصیت بودم ارتباطاتم با پسرا زیاد بود که بترسه خیانت میکنم اخه چی، میخوام یه دلیل بفهمم ، بخدا خوشی زد زیر دلش ، چندین بار بخشیدم بخشیدم بخشیدم بخاطر حسم بخشیدمش ولی الان حسی بهش ندارم دیگه اما اگرم حسی بود قلبم تیکه تیکه هم بشه بخاطر رفتار اخرش بمیرمم نمیبخشم دیگه، تو بدترین شرایط ولم کرد رفتار بدی باهام کرد حرفای بدی بهم زد اما این اخری دیگه تو کتم نمیره خودش میاد حرکتی میزنه من باهاش حرف بزنم بعدش خودش میاد بلاکم میکنه، ببین انقد بهم برخورده که بلاکم کرده حال و روح و روانم بهم خورده

یعنی آدمی که این کارو کنه بی ارزش نیست؟ من فقط به یکی دونفر از دوستام گفتم همون دوستم هم خیلی بد راه ...

نه نه اصلا ادم بی ارزشی نیستی تو تلاش کردی برای کسی ک دوسش داشتی و ناراحتی نداره وقت بزار برا خودت و رها کن گذشته رو

وای دقیقا چقد شباهت داریم، اونم بخاطر اینکه من سلیقم یه فیلم دیگه یهغذای دیگه یه آهنگ دیگه یه رمان و ...

این پسره ن خانواده درست حسابی داشت ن موقعیت اجتماعی من باهاش نون و رب خوردم پرات بریزه بعد همین بهم خیانت کرد بعد نفر ششم فک میکنی کی بود ؟؟ رفیق صمیمیم 

انقدر درگیر اون بودم ۳ ماهه اول درد رفیق ۹ سالم ب هیچ جام نبود ک رفت با اون میدونی کسایی که باور نمی‌کرد این پسره بده 

رفیقاش مثلا همون رفیقش ک جلوش فش کشم کرد ب اونم نارو زد من با رفیقاش دوستم یکی از دوستای اون پسره ک بهترین رفیقم شده کلا پسره گند زد خدا جای حق نشسته باور کن فقط هدف دار کن من هدفم انتقام بود ک پراش بریزه ک چقدر وقتی نیست پیشرفت کردم دقیقا ی هفته قبل سنگاپور رفتنم زنگ زد باورش نمیشد دیگه حسی نیست 

خدایا شکرت فکرش ک رفت من دوباره چاق شدم 

ولی اون سبب شد ی سری چیزارو اولین بار تجربه کنم 

تو تولدم خوشحال نباشم 

در روز فقط ی لقمه بخورم فقط برای این ک از گشنگی نمیرم 

مامانم ی ماه فکر می‌کرد من سرما خوردم 

گریه جلو عالم و آدم 

گریه تو مستی هیچ وقت فکر نمیکردم تو مستی گریه کنم :) 

ولی گذروندم اون دورانو 

وای دقیقا چقد شباهت داریم، اونم بخاطر اینکه من سلیقم یه فیلم دیگه یهغذای دیگه یه آهنگ دیگه یه رمان و ...

یادش بخیر اون شبی ک اهنگ آرتا و کوروش ب اسم زندکی همینه رو گوش دادم تا صبح فکرم درگیر بود تا دل و زدم ب دریا خطاشو پاک کردم از اسمساش نمیتونستم دل بکنم رها کردم ساعت ۵ صب ب رفیقم گفتم . گفت میام باید شیرینی بدی گفتم ۵ صب ؟ گفت اره حلیم ;) 

از وقتی ک حلیم و دادم بازم دو ماه گریه کردم تک و توک 

تو دور همی با ی پسره آشنا شدم دو سال بود حدا شده بود 

اونم عین خودم روز اول برای اونم گریه کردم 

‌گفت روزی از این مسیر. رد میشیم و تو یادت نیست 

راست می‌گفت دو ماه بعد گفت یادت میاد اینجا چی گفتم ؟ 

گفتم ن چی ؟ گفت حتی حرفمم یادت نیست 

اون پسره عین خودمه انگار برادر دوقلومه همه چیمون یکیه شده بهترین 

سبب شد هدف دار بشه زندگیم 

من دایی سیوش کردم ک اگه خاست با دختر دوست بشه کسی نگه این دختره کیه شدم خاهر زادش و اون داییم 

پسر برادرشم شده بازم بهترین و کار را انداز ترین آدم واسم 

ب قول خودش میگفت یادته روز اول اگه دوست دخترم میشدی هیچ وقت انقدر کش دار نمیشد ک باهم پشت پنجره هواپیما بشینیم بریم سنگاپور 

ایشالا بیاد تو زندگیت همچین آدمی 

میاد مطمئن باش اصلا نذار انرژی منفی بیاد