2777
2789
عنوان

کی پولدار محسوب میشه

136 بازدید | 14 پست

منظورم اونی که لامبورگینی و بوگاتی سوار میشه نیست از قشر متوسط جامعه کمی بالاتر پولدار معمولی زندگیشون چه ویژگی هایی داره

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اینجا یکی بود میگفت سرمایشون کلش 400 500 میلیارده اصرارم داشت که معمولیه کاملا

اون که معلوم بوده هدفش چیه ۵۰۰ میلیارد معمولی ؟

والا اینجا یکی بود میگفت سرمایشون کلش 400 500 میلیارده اصرارم داشت که معمولیه کاملا

اون که معلوم بوده هدفش چیه ۵۰۰ میلیارد معمولی ؟

پولدار اونیه که امروز دندونت درد گرفت فراد بری بدون ترس از هزینه اش درستش کنی

پس متوسط چی میشه

پولداریه خیلی نسبیهمثلا تو یکی رو میبینی شاید پولدار به نظر بیادولی در کنار فرد دیگه فقط باشه 😂بین ...

دقیقا من منظورم به عموم جامعه اس

مراقبت بهداشتی کاملی داره (داخلی/دهان و دندان/تناسب اندام و...)

توانایی ورزش منظم داره

تغذیه سالم و خوبی شامل تمام مینرال ها و پروتئین ها داره

خونه و ماشین داره

توانایی خرید لباس و کیف و کفش برندهای نسبتا خوب داره

سفر میتونه بره سالی بیشتر از ۴،۵ بار یا همین حوالی

با هزینه تمام ماهش حقوقش صفر نمیشه و توانایی پس انداز و سرمایه گذاری داره

این میشه یه پولدار معمولی یا کسی که دستش به دهنش میرسه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اونی که تو این وضع کشور از گشنگی نمرده💔😆🤌

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

چقدر کامنتا غم دارهی سری مسایل و روال عادی زندگی ک الان براهمه آرزو شده💔💔دندون درست کردن لباس خرید ...

اره دقیقا انتظارم چیز دیگه ای بود نه  تعریف پولداری راحت دکتر رفتن 

اره دقیقا انتظارم چیز دیگه ای بود نه تعریف پولداری راحت دکتر رفتن

بخاط اینه ک طبقه متوسط تو ایران داره سقوط میکنه

دیگه سقف آرزوها پایین اومده

الان داشتن ی خونه۴۰متری هم مرفه بودن محسوب میشه💔