2777
2789
عنوان

سقط با دارو

82 بازدید | 13 پست

سلام خانوما، من ۸هفته ام یک هفته لکه بینی داشتم جنین هم از هفته ششم قلبش تشکیل شده بود.حالا امروز رفتم سونو گفت قلبش دیگه نمیزنه. دکترم گفت برو بیمارستان ولی دوست ندارم برم. راهی دارید برای سقط تو خونه؟؟؟

نکنیا میمیری و زنده میشی

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار تو خونه سقط کردم ، داغون شدم ولی از بیمارستان و کورتاژ میترسم

به بدنت آسیب میزنی برو بیمارستان 

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

متاسفم عزیزم 

۸ هفته اذیت میشی تو خونه 

برو بیمارستان 

من ۶ هفته بودم مردم و زنده شدم منم مثل شما نمیخواستم برم بیمارستان ولی الان میگم کاش از اولش میرفتم انقدر درد نمیکشیدم

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
متاسفم عزیزم ۸ هفته اذیت میشی تو خونه برو بیمارستان من ۶ هفته بودم مردم و زنده شدم منم مثل شما نمیخو ...

بخدا دارم دیونه میشم.درد از دست دادنش یه طرف درد چطور سقط کردنش یه طرف بیمارستان رفتن همراه میخواد که کسی رو ندارم یه بچه سه ساله تو خونه دارم  نمی‌دونم چیکار کنم .برا منم تو سونو زده بود ۶ هفته و شش روز

البته برای من گفتن پوچ بوده خودش خود به خود دفع شد

قبلش لک بینی در حد نقطه داشتم روزی یه بار 

بعد که رنگش شد صورتی ترسیدم رفتم دکتر گفت برو سونو و بیمارستان

رفتم یه دکتر دیگه که گفت فرداش برو سونو

از فردای سونو افتادم به خونریزی

حالا میگم اگه انقدر نمیترسیدم و استرس نداشتم اگه همون شب بجا پله و مطب دکتر استراحت میکردم شاید لک خوب میشد

نکنه دستی دستی خودم باعث سقط شدم

تو سونو شکمی گفت ۶ هفته و اینکه ساک بارداری و کیسه زرده بود

فتال پل گفت ده روز دیگه تکرار شه

که از فرداش افتادم به خونریزی 

اگه به حرف دکتر اولی میرفتم سونو داخلی و بعدش بیمارستان شاید میشد نگهش دارن برام

از این فکرا دارم دیوونه میشم

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
بخدا دارم دیونه میشم.درد از دست دادنش یه طرف درد چطور سقط کردنش یه طرف بیمارستان رفتن همراه میخواد ک ...

شرابطه سختیه خدا بهترین راه رو جلوت بذاره

ولی خب بری بیمارستان ببینن همراه نداری خود پرستارا حواسشون بهت هست و فکر کنم زودتر سرپا شی

بچه ات هم پیش همسرت بمونه 

تو خونه چند روز درد میکشی 

بچه ات هم گناه داره ببینه مادرش در حال عذابه

البته برای من گفتن پوچ بوده خودش خود به خود دفع شدقبلش لک بینی در حد نقطه داشتم روزی یه بار بعد که ر ...

من از اول بارداری بخاطر عفونت وحشتناک دندونام خیلی دارو مصرف کردم البته نمی‌دونستم باردارم ، دکترم احتمال داد بخاطر مصرف اون همه دارو اصلا قلبش تشکیل نشه. منم خیلی عذاب وجدان دارم. ولی بازم میگم اگه امر خدا به بودنش بود هر طور هم که میشد بازم چیزیش نمیشد. شما هم خودتونو سرزنش نکنید ان شاءالله به زودی دامنت سبز میشه . همه چی دست ما نیست