2777
2789

زندکی واقعا عجیبه...

قبلا وقتی آینجوری شد رفتم توی اینترنت نوشتم خودکشی دنبال یه راهی بودم تمومش کنم یه سال پیش تقریبا 

الان پیش شمام دوباره اون اتفاق افتاده و دارم فکر میکنم نرسیدم مرور و روتین ام رو انجام بدم 

واقعا عجیبه الان باید بر درس بیدار باشم

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

من یه چیزی میذاشتن جلوم و میگفتن میمیری میخوردم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه چیزی میذاشتن جلوم و میگفتن میمیری میخوردم

راستش الان خیلی یجوری ام 

ای کاش میتونستم مامانمو بیدار کنم باهاش حرف بزنم ولی خیلی خسته اس و گناه داره نگران من بشه 

جاش میرم با چت جی پی تی حرف میزنم

فکر کنم فقط بیخیال شدم و این خوب نیس

تو یه زمان هایی یه چیزایی برای ادم خیلی مهم و بُلد میشه و میگی اگه نشه دنیا به آخر میرسه ولی بعد ها میفهمی که نه زندکی جریان داره و فک میکنی که یجور بی خیالی هستش 

امشب یکی از اون شباست که فکر می کنی صبح نمیشه اما از این شبا خیلی داشتیم،قوی باش دختر تو میتونی، خودکشی برای آدم ضعیفاست،بعدشم بعد خودکشی آدم دیگه نمیتونه توبه کنه تا اخر فکر کنم توی جهنم می مونه میخوای از این دنیا خلاص شی حالا شاید توی این  دنیا مشکل باشه ولی خوب شادی و لبخند هم هستش حتی شده کم و بیش اما جهنم از این خبرا نیست  فقط درد و رنج و سوختنه و درد جهنم و سوختنش قابل مقایسه با این دنیا نیستش

تو یه زمان هایی یه چیزایی برای ادم خیلی مهم و بُلد میشه و میگی اگه نشه دنیا به آخر میرسه ولی بعد ها ...

اخه دوباره مریضی ام عود کرده به همین خاطر یکم خسته کننده اس 

چون فقط ۱۹ سالمه و حالا دوباره شقاقم باز شده 

خیلی خسته شدم ...

همیشه برام مهم بود خوب بشم ولی الان دیکه ۶ سال گذشته

امشب یکی از اون شباست که فکر می کنی صبح نمیشه اما از این شبا خیلی داشتیم،قوی باش دختر تو میتونی، خود ...

من همین الانشم دارم میسوزم ولی خب راضی ام چه کنیم 

اصلا نمی‌فهمم چی میگم ای کتش مثل بقیه عادی بودم ممنونم