انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو یه زمان هایی یه چیزایی برای ادم خیلی مهم و بُلد میشه و میگی اگه نشه دنیا به آخر میرسه ولی بعد ها میفهمی که نه زندکی جریان داره و فک میکنی که یجور بی خیالی هستش
امشب یکی از اون شباست که فکر می کنی صبح نمیشه اما از این شبا خیلی داشتیم،قوی باش دختر تو میتونی، خودکشی برای آدم ضعیفاست،بعدشم بعد خودکشی آدم دیگه نمیتونه توبه کنه تا اخر فکر کنم توی جهنم می مونه میخوای از این دنیا خلاص شی حالا شاید توی این دنیا مشکل باشه ولی خوب شادی و لبخند هم هستش حتی شده کم و بیش اما جهنم از این خبرا نیست فقط درد و رنج و سوختنه و درد جهنم و سوختنش قابل مقایسه با این دنیا نیستش