2777
2789

شوهرم یه خواهر داره که اون دوتا بچه داره یه ده ساله یه چند ماهه ما شهرستانیم اون تهران امسال ۳ماه اومده بود شهرستان خونه مادرشوهرم و کللل ۳ماه شوهرم اونجا بود و هر لحظه درحال قربون صدقه اوناست هی بغلشون میکنه میبوستشون قربون صدقهههه شدید مبره شبا میریم بخابیم به امید اینکه ده دقیقه تنها باشبم نمیاد تا بعد اینکه خابم‌میبره صبا تا بیمار میشع بدوووو میره بغل اونا خاهرش میخاست بیاد تهران اینم کار داشت ما اوردیمشون گفتم بعد ۲سال یه سفر میریم دوجا تنها میریم بالخره تازه ازدواج کردیم ۲ساله هر لحظه با اوناست میگم بریم شب تنهایی میبینم همرو جمع کرده همش با خواهرش تعریف میکنه میگه میخنده من میشینم پیشش کلشو میبره پیش بچه خاهرش خسته شدم خب پس من چی حق دارم حسودی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

بله من به عنوان یه زن حقو به شما میدم

شما نیاز به توجه دارید و متاسفانه همسرتون هنوز به این درک نرسیده

و وقتی چه زن چه مرد ازدواج میکنه باید اولویت اولش همسرش باشه

والا حق داری ببخشیدا چه شوهر لوس و بی مزه ای داری 

اصلا تحویلش نگیر تو هم برو تو گوشی 

پیش خانواده ات رفتی دقیقا مثل خودش عمل کن تا بفهمه چه حالی داره 

مرتیکه خب همون بچه های خواهرت رو سر و سامون میدادی زن گرفتنت چی بود ؟؟