2777
2789
عنوان

بچه یا مهریه

1029 بازدید | 34 پست

بچمو دوست دارم 😔 

اما هیچ پشتوانه ای هم ندارم، ندارم پوشک و شیر بخرم از مادر پدرم میگیرم، مادرمم تصادف کرده پدرمم آلزایمر داره 

منم اومدم تو زندگیشون بچمم زیاد جیغ میزنه، شوهرمم از خونه انداختم بیرون نمیزاره برم خونه مدام میگه طلاق اونم طلاق توافقی، زشته برای خانوادم طلاق جواب مردمو چی بدیم

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا توافقی جدا نشو

مشکل شوهرت چیه؟ چی میخواد ازت

کسی هست بیفته جلو مشکلتونو حل کنه؟ 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

من اینو متوجه نمیشم که چرا باید بین مهریه و بچه یکیو انتخاب کنی مهریتو میگیری دادگاهم بچه زیر ۷ سال و به شما میده اگه هم به احتمال یک درصد نداد هیچ پدری نمیتونه بچه بزرگ کنه تنهایی هیچکس هم مسئولیت بچه یکی دیگه رو قبول نمیکنه ضعف نشون نده خودش دو دستی بچه رو بهت میده 

اول از همه اگر بخوای برای حرف صد من یه غاز مردم زندگی کنی کلا باید برای همیشه با خوشحالی خوشبختی خداحافظی کنی.

بچه ات رو رها نکن.

اگر اون آدم پدر با مسائولیتی بود مسیر جدایی رو اینقدر عجیب پیش نمی برد و کاری می کرد که به بچه کمترین آسیب برسه.

در مقابل مهریه حضانت بچه ات رو بگیر.

و شاید بتونی راضیش کنی به علاوه ی حضانت یه مبلغی بهت بده که بتونی زندگی راحت تری برای بچه تون بسازی.

هرچند که خودش هم باید ماهانه هزینه های بچه رو پرداخت کنه.

ولی برو سرکار و کار کن تا بتونی یه زندگی مستقل از خانواده برای خودت و بچه ات بسازی.

انسان توانایی بیشتر از اینو هم داره.

پس می تونی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من اینو متوجه نمیشم که چرا باید بین مهریه و بچه یکیو انتخاب کنی مهریتو میگیری دادگاهم بچه زیر ۷ سال ...

خیلی ها اذیت می کنن تو این مورد.

آدم وقتی بچه میاره باید حداقل تا یه سنی تمام مسئولیتش رو بر عهده بگیره.

درسته که مسئولیت بچه با پدر هم هست.

ولی وقتی استارتر میبینه که همسرش پدر مسئولیت پذیر و کافی ای نیست مجبوره که خودش این مسئولیت رو بر عهده بگیره.

این نهایت خودخواهی یک زوجه که بچه بیارن و بعد از چند سال اگر به مشکل خوردن و جدا شدن هر کس به منافع شخصی خودش و موقعیت های آینده اش فکر کنه بدون توجه به اون بچه ای که به انتخاب خودش تو این دنیا نیومده.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️