2777
2789
عنوان

بچه یا مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خودش می‌خواد طلاقت بده

باید اجرت‌المثل بده

باید مهریه بده

گور بابای حرف مردم تو دیگه کی هستی تو این دور و زمانه به فکر حرف مردمی

خاله‌ام داره طلاق میگیره فقط از خداشه شوهرش بگه طلاق میدم که مجبور شه کل مهریه رو بده و اینکه اجرت المثل بگیره و حتی بچه هم طبق نظر دادگاه هردو نفر میبینن

شوهرت تو رو خام گیر اورده میگه توافقی که خودش سود ببره

این اشتباه رو نکن و خیلی عذر می‌خوام اینجوری میگم اسکل نباش

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

خیلی ها اذیت می کنن تو این مورد.آدم وقتی بچه میاره باید حداقل تا یه سنی تمام مسئولیتش رو بر عهده بگی ...

نمیگم بچه رو به حال خودش رها کنه استاتر پول نداره بچه قراره چجوری سیر بشه بعدشم مثه فقط به سیر شدن بچه پشتیبان مالی میخواد بدون پشتیبان مالی اون بچه بیشتر اذیت میشه میگم ضعف نشون نده اول مهرتو بگیر بعدم حضانت بچتو نفقشو از الان بشین گریه کنه بگه من بدون بچم نمیتونم به من نیاز داره شوهرش از بچه به عنوان صلاح در برابرش استفاده میکنه 

مهریه .بچه تو بدبختی بدرد نمیخوره عداب واسه جفتتون

اونوقت بچه اش رو چیکار کنه؟؟

رها کنه به امون خدا؟؟

شما اصلا درکی از احساس مادرانه و مسئولیت فرزند داری یا خیر؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اونوقت بچه اش رو چیکار کنه؟؟رها کنه به امون خدا؟؟شما اصلا درکی از احساس مادرانه و مسئولیت فرزند داری ...

من ترجیح میدم پیش پدرش ت. شرایط مناسب زندگی باشه تا پیش خودم با فقر و فلاکت و اعصاب خوردی و منت بزرگ بشه

همه چی خوب میشه تلاش کن 
من ترجیح میدم پیش پدرش ت. شرایط مناسب زندگی باشه تا پیش خودم با فقر و فلاکت و اعصاب خوردی و منت بزرگ ...

ولی اگر همسر استارتر پدر مسئولیت پذیری نباشه می دونی چه اتفاقی برای آینده‌ی اون بچه میفته؟؟

درکل به نظرم آدم باید پای مسئولیت بچه ای که به این دنیا وارد کرده بایسته‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ولی اگر همسر استارتر پدر مسئولیت پذیری نباشه می دونی چه اتفاقی برای آینده‌ی اون بچه میفته؟؟درکل به ن ...

پیش مادرش با این شرایط بی پشتوانه بدون کمک مالی بدون هیچی هم بچه بهش خوش نمیگذره .

همه چی خوب میشه تلاش کن 
پیش مادرش با این شرایط بی پشتوانه بدون کمک مالی بدون هیچی هم بچه بهش خوش نمیگذره .

من داستان چند تا بچه‌ی طلاق رو از زبون خودشون شنیدم.

تو مواردی که مادر بچه رو گذاشته بود پیش پدر بی مسئولیت به خاطر اینکه به پدر یه فشاری وارد بشه همه‌ی اون بچه ها تو عالم بچگی تصور می کردن که مادرشون دوستشون نداشته و رهاشون کرده و رفته پی زندگی خودش و از اون دوران کلی تروما تو ذهنشونه هنوز که بزرگتر شدن خیلی شدید شد و مجبور شدن یه مدت قابل توجهی رو تحت درمان باشن تا به شرایط روحی عادی برگردن.

من به خاطر همین میگم که یک مادر یا پدر خوب و مسئولیت پذیر وقتی میبینه طرف مقابلش نمی تونه از بچه به خوبی نگهداری کنه باید خودش این مسئولیت رو به عهده بگیره.

همه چی هم مالی نیست. روان اون بچه آسیب میبینه.

استارتر می تونه کار کنه و به هر سختی ای خرج خودش و بچه اش رو در بیاره.

من داستان چند تا بچه‌ی طلاق رو از زبون خودشون شنیدم.تو مواردی که مادر بچه رو گذاشته بود پیش پدر بی م ...

من مخالفم چون دیدم بچه پیش مادر بدون پشتوانه چقدر اذیت شده حداقل پیش پدر کمبود مادر داره 

پیش مادر که کمبود همه چی

همه چی خوب میشه تلاش کن