2777
2789
عنوان

هفته های بارداری چطوری حساب میشه

277 بازدید | 17 پست

سلام .هفته بارداری طبق تاریخ سونو حساب کنیم یا طبق تاریخ آخرین پریود😐

فک کنم من چندروز دیکه ان شاءالله ماه شیش تموم میشه وارد هفت میشم 

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊

طبق سونو گلم چون مثلا واسه من چند روز اختلاف داره

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیا  سیسمونی خریدن

خوش به حالت من هنوز نمیدونم دختر هست یا پسر. به دلم افتاده پسر هست اما بازم نمیدونم.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
خوش به حالت من هنوز نمیدونم دختر هست یا پسر. به دلم افتاده پسر هست اما بازم نمیدونم.

منم که فهمیدم چیزی نخریدم زیاد 

اما کالاسکه و رورورک و گهواره و کریر از کسی میگیرم پول نمیدم واس اینچیزا که موقتیه استفادش 

مهم نیس واسم ..قوم شوهرم هر چی میخان بگن 

مهم شوهرمه که درک میکنه و شعور داره و میفهمه

منم که فهمیدم چیزی نخریدم زیاد  اما کالاسکه و رورورک و گهواره و کریر از کسی میگیرم پول نمیدم و ...

بچه اولته گلم؟

خب من ی دونه نی نی نمیخوام ان شا الله میخوام بازم بیارم واسه همین بعد هم میتونم استفاده کنم.

روروک که میگن خیلی ضرر داره اصلا نگیر. ستون فقرات بچه رو نابود میکنه

اپلیکیشن مادرشو نصب کن...خیلی خوبه...خودش حساب میکنه هر روز جلو میره

گلم اون طبق آخرین پریود حساب میکنه. فقط سونوی واژینال سن دقیق بارداری رو بر اساس سی آر ال میگه

من ویار ترشی داشتم .صورتم نسبت به قبلترها جوش بیشتری زد .از شیرینی بدم میومدو دلم ی جوری میشد .طرف چپ م سنگین تر بود 

فکرم میکردم بچه م دختره ینی حس میکردم ولی اشتباه بود حسم ...الان قندعسلم واقعا عاشقشم 😊

بچه اولته گلم؟ خب من ی دونه نی نی نمیخوام ان شا الله میخوام بازم بیارم واسه همین بعد هم میتونم استف ...

آره اولی 😄

ولی نمیخرم که هیچیشو ..دیدم احتیاج ندارن سرویس کالاسکه شونو گفتن بهت میدیم 

دادن واسه خودم دیگه هر کدومشم فرق داره😂

بیخیال .فشار مالی رو به پدر و مادرم تواینشرایط بحران مالی وارد نمیکنم برامم مهم نیس شکرخدا همینا جور شد شکرخدا باید بکنم واقعا 😍

عزیزم میشه از علائمات بگی؟

علائمی که واقعا میدونم فقط میتونه واسه پسر باشه و برای من بود. غلیظ و پررنگ و پرفشار بودن ادرار هست طوری که معذرت میخوام از شدت فشار ادرارم کف میکرد. قبل بارداری ادرارم بی رنگ بود و معمولی. دمای پایه بدنم بالاس. رشد موهای ساق پام بیشتر شده. به شدت عصبی شده بودم و پرخاشگر که البته الان بهتر شدم. اونایی که نی نیشون دختره دیدم اکثرا مظلوم اما حساس میشن.