2777
2789

من از اینکه یکی ولم نکنه بدم میااااااااد

تو فکر کن میخوای تنها باشی هم میان میگن چیه؟ چرا ناراحتی؟ چرا فکر میکنی؟

دلم میخواد یکی 20دیقه بغلم کنه بدون اینکه بپرس چی شده یا بخواد دلداریم بده یا بوسم کنه! فقط محکم بغلم کنه همین.

مغزم: جوری که باهات رفتار می‌کنن باهاشون رفتار کن. قلبم: تو همچین آدمی نیستی:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذشته ام خیلی اذیتم میکنه الانم مادرشوهرم اذیتم میکنه 🙂

گذشته رو که نمیشه درست کرد باورم کن انقد گذشته ی سختی داشتم که اگه بگم کلی برام گریه میکنی پیش مادرشوهرت زندگی میکنی شوهرت طرف تو هست؟

گذشته رو که نمیشه درست کرد باورم کن انقد گذشته ی سختی داشتم که اگه بگم کلی برام گریه میکنی پیش مادرش ...

منم خیلی سخت بوده الانم دارم سختی میکشم طرف هر دوتامونه ولی مادر شوهرم داره از حد خودش دیگه میگذره آخه بگو خودت دختر داری چرا زندگیه دختر مردمو خراب میکنی ؟

ی سوال 

منو پارتنرم س ماهه باهمیم 

قصدمون جدیه و خونواده ها اطلاع دارن و..

قبل ازاینکه وارد رابطه بشیم گفتم اصلا رابطه جنسی نمیخام داشته باشیم تاقبل ازدواج و کلا خیلی ازاین نظرا حساسم حتی برای ی بوس ساده 

حتی اولین بار من بوسش کردم و بعد اجازه گرف ک بوسم کنه اونم، خیلی گوگولیهههه 

بچه نیستیما ولی مثه امروزیا هم نیستیم

اون ۲۵سالشه من ۲۳ 

حالا میخام از لبش بوسش کنم🤣🎀👉🏻👈🏻

چیکارکنمممم؟ نظرتون چیه؟

الان خیلی چیزا 

از اولین رفتارم تو خواستگاری که داشتم تا همین الان که 4 سال میگذره بیشتر هم تو عقد فقط بخاطر فرار از خونه و اینکه به مامانم اثبات کنم تنبل نیستم ازدواج کردم..... 

نمیدونم چه مرگم بود 

الانم رفتارای شوهرم خیلی اذیتم میکنه من دوس دارم بچم بهترین تربیت رو داشته باشه ولی شوهرم خیلی شل و وله خیلی بیش از حد یه بدی هم داره تا به الان که 26 سالشه هنوز معنی حد و حدود رو نفهمیده هنوز درک نکرده هرررر چیزی باید یه حدودی داشته باشه میگه همش خودش باید کشف کنه به این حدود برسه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕