2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه چه مدل سرماخوردگی هست

اگه بعد واکسن کرونا هست هر وقت سرما بخوری کرونات فعال شده احتمالا... دکتر داخلی برو بپرس بگو حساسیته؟ مال واکسن کروناس؟ یا چی؟

دکتر داخلی به من گفت از بعد کرونا دیگ سرماخوردگی نداریم ،،، علائم سرماخوردگی داشتی همه ش کروناس 

الانم سرماخوردم کرونام فعال شده یعنی خودم از خودم کرونا گرفتم از راه واکسنی که زدم چند سال پیش 

من یک بار اینجوری خلط زرد یا نارنجی داشتم شبیه خلط سرماخوردگی نبود دکتر گفت حساسیته برو دکتر داخلی ا ...

اولدتشخیص درست بده بعد دنبال درمانش باش چون اگه حساسیت باشه یکسری داروهای ک گفتن احتمال داره مصرف کنی بدتر بشی 

سر خود کاری نکن 

این دیگه چه مدل سرماخوردگی هست

در ضمن اگر حساسیت بود حتتتتما هر چی میگن پرهیز غذایی اینا گوش کن عمل کن وگرنه خطرناکه

من پارسال عمل نکردم نفس تنگی شدیییید گرفتم دکتر اسپری داد گفت مرحله ی قبل آسمه خیلی ترسیدم واقعا نفسم بند میومد

دیگ پرهیزارو انجام دادم خوب شدم خدارو شکر اسپری هم همون اوایل زدم گزاشتم کنار دیگ لازم نبود

اگه بعد واکسن کرونا هست هر وقت سرما بخوری کرونات فعال شده احتمالا... دکتر داخلی برو بپرس بگو حساسیته ...

آره الان هس  بعد کرونا دیگه   نمیدونم چیه ولی انگار راه گلوم وصل شده به شلنگ خلط آور