2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرههه درستهههه، میشه جواب بقیه سوالام هم بگی عزیزم؟

قشنگم حس ششم نیستم الان اشتباه میگم بهت 

بعد حالا زندگیتو کلا نکن برا حس ششم بگی چون فلانی گفته فلان پس حتما فلان میشه شاید اشتباه بگن اطمینان کامل نکن

قشنگم حس ششم نیستم الان اشتباه میگم بهت بعد حالا زندگیتو کلا نکن برا حس ششم بگی چون فلانی گفته فلان ...

ولی ماه تولدم رو درست حدس زدی، حالا حست نسبت به طرف مقابلم چیه؟ شاید اینم درست دراومد  

ولی ماه تولدم رو درست حدس زدی، حالا حست نسبت به طرف مقابلم چیه؟ شاید اینم درست دراومد

حس میکنم انگار یکاری کردی یا یچیزی شده دلش میخواد بیاد جلو ولی یاد اون میوفته پشیمون میشه

شانسی بود اونن اینم چرت و پرت گفتم باورنکن

اروم و عاطفیه هسی زود دلبسته میشی اسی دل مهربونی داری  بیشتر با دلت تصمیم می‌گیری تا عقلت خیال‌پردازی گلم گاهی هم زود رنج میشی. ولی وقتی کسی رو بخوای با تمام وجودت پای اون ادم وایمیستی.اون طرف بهت حس مثبتی داره

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

حس میکنم انگار یکاری کردی یا یچیزی شده دلش میخواد بیاد جلو ولی یاد اون میوفته پشیمون میشهشانسی بود ا ...

شاید باورت نشه ولی اینم درست حدس زدی، وای عزیزم یه حدس دیگه بزن بگو کی پا پیش میزاره؟ ازدواجیه؟

اروم و عاطفیه هسی زود دلبسته میشی اسی دل مهربونی داری بیشتر با دلت تصمیم می‌گیری تا عقلت خیال‌پرداز ...

مرسی از جوابت عزیزم بله درسته، میتونی بگی تصمیمش چیه و آدم خوبیه یا نه؟ ازدواجیه؟

شاید باورت نشه ولی اینم درست حدس زدی، وای عزیزم یه حدس دیگه بزن بگو کی پا پیش میزاره؟ ازدواجیه؟

حس میکنم ازدواجیه

ولی عشقم بخدا الان شاید اشتباه بگم چون اصلا ششم نیستم نمیخوام ناامیدت کنم یا امید بدم

بزار ببین خدا چی برات رقم میزنه

دوست داره اما حالا حالا ها بعیده برا خاستگاری و ازدواج بیاد

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

ماه تولدت اسفنده؟؟ ششم نیستم حدس زدم

ماه تولد منم میگی؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

دوست داره اما حالا حالا ها بعیده برا خاستگاری و ازدواج بیاد

ماه تولدم؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم