some1401 مدیر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3479 عنوان نامزدم باهام قهره | مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 50 پست تا چند روز سراغ نگیره عادیه به نظرتون از صب خبر نداریم از هم کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡ 1404/06/22 | 22:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kylie_kamel عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 5121 سر موضوع همیشگی خواهرش ما خودمون داریم خونه میسازیم اقا رفته به خواهرش یه میلیون پول داده چون داشت ب ... یعنی پیش جمع باهاش در مورد خواهر حرف زدی؟
ننه_نقلی۲۰ عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 2166 یه تومن داده به خواهرش این رفتار واقعا زشت بوده ، مگه رفته به دختر همسایه داده یا از جیب شما پول داده کاش تا به بلوغ کامل عقلی نرسیدین ازدواج نکنید و آمار طلاق رو بالاتر نبرید
some1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3479 ول کن بابا حالا یتمن چیزی نی میدونستی با سیاست باش حرف بزنی منظورم یه تومن نیست خواهرش خیلی اذیت کرده خیلی هم پولدازخهرروز میخره میاد جلو من پز میدخ والا بخدا من ندارم من نامزدم ولی خیلی هوای شوهرمو دارم بابام وقتی خودش انقدر داره به تو چه کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
پروانه۵۳۲۴ عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 1663 یتمن بزن حساب خاهرش بگو بآو شوخی کردم مخاستم ببینم چقد ابجیتو دوستداری 🤪😂
some1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3479 یه تومن داده به خواهرش این رفتار واقعا زشت بوده ، مگه رفته به دختر همسایه داده یا از جیب شما پول داد ... منظورم یه تومن نیست خواهرش خیلی اذیت کرده خیلی هم پولدازخهرروز میخره میاد جلو من پز میدخ والا بخدا من ندارم من نامزدم ولی خیلی هوای شوهرمو دارم بابام وقتی خودش انقدر داره به تو چه کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
some1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3479 یعنی پیش جمع باهاش در مورد خواهر حرف زدی؟ نه اروم حرف زدم ولی گفت همه قیافتو دیدن منظورم یه تومن نیست خواهرش خیلی اذیت کرده خیلی هم پولدازخهرروز میخره میاد جلو من پز میدخ والا بخدا من ندارم من نامزدم ولی خیلی هوای شوهرمو دارم بابام وقتی خودش انقدر داره به تو چه کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
luky_girl عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2381 نامزد من یه وقتا ۳ روز میشد هیچ خبری از من نمیگرفت ... نه زنگ میزد ، نه میومد خونمون ، نه حتی جواب پیامهای منو میداد هیچ مشکلی هم با هم نداشتیم ، میگفت لزومی نداره هر روز در ارتباط باشیم 😐 دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
پروانه۵۳۲۴ عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 1663 منظورم یه تومن نیست خواهرش خیلی اذیت کرده خیلی هم پولدازخهرروز میخره میاد جلو من پز میدخ والا بخدا م ... خب عزیزم همینارو میرفتی با آرامش با سیاست به نامزدت میگفتی اونجوری فک میکنه حسودی میشه
ننه_نقلی۲۰ عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 2166 منظورم یه تومن نیست خواهرش خیلی اذیت کرده خیلی هم پولدازخهرروز میخره میاد جلو من پز میدخ والا بخدا م ... شما هم خرج کن مثلا لباسی دیدی نشون بده بگو اینو میخوام وقتی داره که به خواهرش بده اگر شما خرج نکنی در واقع یه تصویر اشتباه از خودتون ساختین و بعداً هم نمیتونید هیچ توقعی داشته باشید
tanhaye1402 عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 8343 عزیزم حالا یه میلیون بوده ارزش نداشت اینقد اعصاب خوردی ایجاد بشه با یه میلیون حتی نمیشه یه اجر خرید اخه ملیون درافه😐😐 میگویند کوردها مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه بزنند....
some1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3479 حالا ی میلیون چی بود که قهر کردی😐 منظورم یه تومن نیست خواهرش خیلی اذیت کرده خیلی هم پولدازخهرروز میخره میاد جلو من پز میدخ والا بخدا من ندارم من نامزدم ولی خیلی هوای شوهرمو دارم بابام وقتی خودش انقدر داره به تو چه کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 6859 اخه ملیون درافه😐😐 خده میلیون درافه چیپسگه حجی اونه اعصاب هنه اخه😂😂😂 کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
narges_am عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 4088 خدایی سر یه میلیون قهر کردی؟ خیلی زشت بود کارت. خواهرشههههه
some1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3479 خب عزیزم همینارو میرفتی با آرامش با سیاست به نامزدت میگفتی اونجوری فک میکنه حسودی میشه اشتباه کردم عجله کردم فقط نمیدونم چیکار کنم جمع شه این موضوع کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡