2777
2789

خب خيلي بچگانه رفتار كردي. اولا كه ١ مليون پولي نيست. پول صبحانه كارگرا هم نيست. 

دوم اينكه اگه ١٠٠ مليون هم به خواهرش قرض داده بود،جاش بود كه تو موقعيت درست باش حرف بزني. نه اينكه كشش بدي

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره اختیار یه میلیون پول خودش هم نداره

منظورم یه تومن نیست 

خواهرش خیلی اذیت کرده 

خیلی هم پولدازخ

هرروز میخره میاد جلو من پز میدخ 

والا بخدا من ندارم 

من نامزدم ولی خیلی هوای شوهرمو دارم 

بابام وقتی خودش انقدر داره به تو چه

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

ما تا یه هفته هم قهر بودیم بعد آشتی کرده. درک میکنم چقدر اعصاب خرد کنه که مرد قهر کنه ولی دیگه چه میشه کرد. خودتو اذیت نکن به زندگی روزانت برس اون هم خودش میاد آشتی

بیچاره اختیار یه میلیون پول خودش هم نداره

منظورم یه تومن نیست 

خواهرش خیلی اذیت کرده 

خیلی هم پولدازخ

هرروز میخره میاد جلو من پز میدخ 

والا بخدا من ندارم 

من نامزدم ولی خیلی هوای شوهرمو دارم 

بابام وقتی خودش انقدر داره به تو چه

نه اروم حرف زدم ولی گفت همه قیافتو دیدن منظورم یه تومن نیست خواهرش خیلی اذیت کرده خیلی هم پولدازخهرر ...

وقتی کار خودشو میکنه به نظرم تو به خاطر این مبالغ باهاش بحث نکن فقط باعث میشی از چمش بیفتی

به جاش تو هم خرج بتراش که جای دیگه خرجش نکنه

همین الان پیامش بده ببخشیدرعذر معذرت بخا بعد قشنگ بش بگو همینارو ک بمن گفتی

سلام خسته نباشی عزیزم 

دیروز من نباید خونه خاله حرف میزدم باید

صحبت هامون رو خصوصی انجام میدادم عجله کردم 

منو ببخش 

شام منتظریم❤️

امروز که نیومد توکل به خدا فردا ایشالا بیاد

سر موضوع همیشگی خواهرش ما خودمون داریم خونه میسازیم اقا رفته به خواهرش یه میلیون پول داده چون داشت ب ...

خیلی کارت زشت بود تو جمع خاستی بگی دوم اینکه یک تومن توراهی چیزی نیست خاسته جلوی دامادشون خاهرش سربلند کنه ینی نمیدونی همینو؟