2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چشم نیافتاده که این کمک ها ادامه دارهحق داری ولی اونی که بده میشه تویییه طور دیگه عمل کن

هیچکسم ندونه خدا میدونه که چون پدرش و مادرش نیاز داره  و منم خیلی دوسشون دارم هرچقدر هم کمک میکنه به اونا ناراحت نمیشم اصلااااا خیلی هم خوشحال میشم میگم خدا دعای خیرشون رو بدرقه راهمون کنه 

ولی نه دیگه خواهرش که تو یه لحظه ۶۰۰میلیون طلا میخره ولی من نامزد طلا ندارم 

۶۰ میلیون میده باند ماشین میخرا 

گوشی ۱۰۰ میلیونی 

من ندارم 

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
بیچاره اختیار یه میلیون پول خودش هم نداره

هیچکسم ندونه خدا میدونه که چون پدرش و مادرش نیاز داره  و منم خیلی دوسشون دارم هرچقدر هم کمک میکنه به اونا ناراحت نمیشم اصلااااا خیلی هم خوشحال میشم میگم خدا دعای خیرشون رو بدرقه راهمون کنه 

ولی نه دیگه خواهرش که تو یه لحظه ۶۰۰میلیون طلا میخره ولی من نامزد طلا ندارم 

۶۰ میلیون میده باند ماشین میخرا 

گوشی ۱۰۰ میلیونی 

من ندارم 

هیچکسم ندونه خدا میدونه که چون پدرش و مادرش نیاز داره و منم خیلی دوسشون دارم هرچقدر هم کمک میکنه به ...

تو هم کمی خرج کن اسی

کارش اشتباهه حق داری میدونم

ولی بحث کردن راجع به این مورد فایده داشته؟

اونی که اذیت میشه فقط تویی، بزن به بیخیالی فکر کن به پرد مادرش داده

همین که تو خیلی مراعات اش رو میکنی و میبینی یه جای دیگه میره خیلی زور میشه برات، برا همین حرص میخوری

پس تو هم بخواه و معقول خرج کن

فردا روز میگه خودت نخواستی

فک میکنه چقدر خسیسی که در این مورد جدی واکنش نشون میدی

فردا روزی تو رو لایق خرج کردن نمیدونه هاا

تو هم کمی خرج کن اسیکارش اشتباهه حق داری میدونمولی بحث کردن راجع به این مورد فایده داشته؟اونی که اذی ...

نمیدونم به جمع حساسه دعا کن قهرش کش پیدا نکنه 

نمیخوام بابام بدونه

خدا به دلش محبت به کلش عقل بده زود بیاد اشتی