2777
2789

شوهرم بهم گفت اگه به پدر مادرم بی احترامی کنی قیدتو میزنم با این شرایط که میگم شما باشید چه نظری مید

وقتی مادر هرچی تیکه کنایه بارم میکنه وقتی مادرش بهم بی احترامی میکنه وقتی مادرش خودشو آویزون زندگیمون میکنه.

هیچ کمکی نکرده بهمون خانه اجاره کوچیک داشتم دوسه تا وسیله با زحمت مادرشوهرم چشمش دنبال زندگیم افتاد به زورگفت من شریکتونم شوهرم جرعت حرف زدن نداشت خودکشی کرد کارمون به طلاق کشوند ولی باز آمدم سر زندگیم

ا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همسرت متوجه نمیشه مادرش دشمنشه

عزیزم امضات رو خوندم برات صلوات فرستادم. مبارکتون باشه به خوشی انشاالله، انشاالله قرضاتونم بدید به زودی و اسونی💗 خیلی به دعا احتیاج دارم یه کار مهم در پیش دارم ممنون میشم برام دعا کنی موفق بشم🙏💗

I will always love you❤️💖💗

عزیزم امضات رو خوندم برات صلوات فرستادم. مبارکتون باشه به خوشی انشاالله، انشاالله قرضاتونم بدید به ز ...

ممنون گلم لطف کردی

برای مشکلتون آیت الکرسی میخونم عزیزم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عزیزم شوهرت افسردگی و عقل درست حسابی نداره ، گارد نگیر ولی با زبون بهش حالی کن که دوستشی، اگه بهت بی احترامی میشه منت سرش بذار و بگو بخاطر. تو و زندگیمون هیچی نگفتم، وگرنه صدبار خواستم جواب فلان حرفشو بدم ، ازطرفی تا شوهرت پیشته خیلی عزت مادرشوهرتو داشته باش هرچی میخوای بگی و کاری کنی تا نیستش بکن ....

عزیزم تو که با خانواده شوهرت قطع ارتباطی، شوهرت رو ولش کن

اگه دهن بین نیست بزار آسوده بره و بیاد و به خانوادش رسیدگی کنه، پدر و مادرشان هر چی هم که باشن بازم حق به گ دنش دارن، فقط بهش اجازه نده از شما و خونه زندگی ای که برات درست کرده برای اونا مایه بزاره، غیر از این هر چی از دستش بر میاد انجام بده مهم نیست

بین شوهرت و خانوادش قرار نگیر تا عزت و احترامت پیش شوهرت حفظ بشه و نسبت بهت بدبین نشه، و حرف های اونا رو قبول نکنه

I will always love you❤️💖💗

عزیزم تو که با خانواده شوهرت قطع ارتباطی، شوهرت رو ولش کناگه دهن بین نیست بزار آسوده بره و بیاد و به ...

آااخه یه هویی بدون این که  قبلش حرفی پیش بیاد بینمون یه باره گفت به پدرومادرم بی احترامی کنی قیدت رو میزنم  (به امام حسین حتی فهش بهم دادن هیچی نگفتم اونا خیلی بی احترامی دعوا  بهم کردن منه بی عقل جوابشونو ندادم اینم شد دستمزدم)

وااقعا خیلی ناراحت شدم قلبم شکست 🖤احساس امنیت ندارم کنارش قلبم شکست وازش دلسرد ونا امید شدم 🖤😞