2777
2789
عنوان

من الان اینجام رو به روی صحن و سرای علی ابن موسی الرضا

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 118 پست

منو دعا میکنی خیلی دورم  ممنونتم🙂

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

چقدر دلم گرفت 

لطفاً منو خیلی دعا کن منم امام رضا بطلبه

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه به اقا بگی . دلم رو یکم اروم کن کمکم کن دستم رو بگیر اقا ارزومه بیام حرمت . اقا جان بلاتکلیفم منو از انتظار و بلا تکلیفی رها کن 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

لطفااا برای خواهر بزرگه ی من خیلیییی دعا کنید 

دعا کنید اینروزا کارش خیر بشه و اتفاق خوب براش بیفته ....

خیلییی ممنونم واقعاا

وای که چقد دلم برای مشهد تنگه🥲🥲

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش . 

از طرف خودم و سعید لطفا ب امام رضا سلام برسون

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

لطفااا برای خواهر بزرگه ی من خیلیییی دعا کنید دعا کنید اینروزا کارش خیر بشه و اتفاق خوب براش بیفته . ...

ان شاالله که دلش شاد بشه و حالش خوش

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

امام رضارو لطفا سه بار به جوادش قسم بده

ک امسال بیام پابوسش

مرسی ازت زیبا

۱۰تا توحیدمیخونم برات

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀