2777
2789
عنوان

هرکاری میکنم خشکی موهام برطرف نمیشه چه روغنی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 46 پست
احتمالا پروتئین خوب براتون انجام نداده من خودم کراتین کارم دیگه فرق مواد خوب وبدو میدونمپروتئین اگه ...

عزیزم روغن آرگان اصل از کجا بخرم ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بعد روش شامپو میزنم همش میره که اگه نره هم حس میکنم لابد خوب تمیز نشده

عب نداره بره اون کار حودشو میکنه کن مدت هاست اینکار میکنم

ماسک حمام ام باید جوری اب کشی کنی که موهات لیز باشه 

راهکار ندارم.فقط چه حوصله ای داری..بعد ازحموم اینهمه مراحل..اووووف

مجبورم🥺 خوده سشوارم نزدیک نیم ساعت طول میکشه چون تار موهام ضخیمه و خشک نمیشه سریع. مجبورم زیاد سشوار بکشم چون اگه نم دار بمونه صافیش میره

قبل از حمام روغن بزن ترکیب روغن نارگیل و روغن بادام را گرم کن و موهات رو ماساژ بده ، بذار دو ساعت بم ...

بعدش خب شامپو میتونه اون حجم از چربی رو از بین ببره و موهام تمیز شه؟

عب نداره بره اون کار حودشو میکنه کن مدت هاست اینکار میکنمماسک حمام ام باید جوری اب کشی کنی که موهات ...

اع 

پس انجام بدم ببینم چطوره🥺 روغن هارو چ مارک هایی میگیری

چه مارکی استفاده میکنی عزیزم؟

من روغن نارگیل مارک cbcمیزنم اینترنتی سفارش دادم مثل جعبه رب 700 گرم توش روغن داره من خیلی راضیم ولی درکل روغن نارگیل از عطاری ها میتونی بخری 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

[QUOTE=395095619]بعدش خب شامپو میتونه اون حجم از چربی رو از بین ببره و موهام تمیز شه؟

بله تمیز میشه ، البته خیلی نباید بشوری که خشک میشه و نتیجه دلخواه نمیشه .

موقع روغن زدن هم بیشتر ساقه مو رو روغن بزن.

احتمالا پروتئین خوب براتون انجام نداده من خودم کراتین کارم دیگه فرق مواد خوب وبدو میدونمپروتئین اگه ...

جدی میگین؟؟🥺 من اینو میدونم که کلا این ارایشگر مواد ایرانی استفاده میکنه. واسه هابلایت و دکلره هم ایرانیشو استفاده کرد. الان اونجاهایی ک موهای مشکی و نچرال خودمه صاف و خوبه ولی این قسمتایی ک هایلایت داره اصن خرابه..... من موهام خیلی زیاده واقعا همین ۶ تومن هم برام سخت بود. نمیتونستم ی ارایشگاه برم🥺

[QUOTE=395095619]بعدش خب شامپو میتونه اون حجم از چربی رو از بین ببره و موهام تمیز شه؟بله تمیز میشه ، ...

مرسی 

پس استفاده کنم بببنم چطور میشه 

شمام بخاطر همین خشکی روغن میزنید یا بخاطر حالت گیری یا کلا چیز دیگه؟

مرسی پس استفاده کنم بببنم چطور میشه شمام بخاطر همین خشکی روغن میزنید یا بخاطر حالت گیری یا کلا چیز د ...

بله برای همین خشکی مو استفاده کردم

من یکی دوبار استفاده کردم خیلی عالی بود 

البته بهتره که هر هفته حداقل یک بار استفاده بشه 

خود موادی که برای رنگ کردن مو و ... استفاده میشه هم خیلی مهم هست.