2777
2789
عنوان

همسایه های بی وجدان و بد ذات

930 بازدید | 48 پست

با همسایه عوضی چکنیم  اشغالاشونو پرا کردن تو حیاط ما میدونیم کار کیه ولی در شان ما نیست باهاش بحث کنیم  یا مقابله به مثل کنیم امشب گریه م گرفت دیگه  چقدر ذات خرابه  فقط از خدا خواستم انشالله بدترین شکل سرش بیاره 

تو به ساختمونید یا خونه بغلی ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی این همسایه نیست معذرت گوساله است وقتی طرف فرهنگ شهرنشینی نداره و تو شهر زندگی میکنه نتیجه ش میشه اینطور افراد بیشعور بی شخصیت و اونقدر لعنتی هستن که آدم هم نمیشن همینطور گاو می‌مونن بدبختیه بخدااا ....

با اینجور افراد باید جدی برخورد کرد نه اینکه ندید بگیرین ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

مام طبقه بالاییمون برا اینکه ما خونمونو بفروشیم بریم   دختره ۲۸ ساله اش که ۹۵ کیلوعه عمدا پاشو مییکوبه زمین  تذکر میدی میدوعه  بدتر میکنه 

انشاالله که فقط سیاه بخت بشه 

خیر سرش بچه ام نیس عقده ایه یبارم طلاق گرفته 

میخوام برم مشهد  بچسبم به پنحره فولاد فقط نفرینش کنم 

ارامش رو ازمون گرفته  خونمونو امروز زیر قیمت گذاشتیم فروش 

۵۰ روزه اومدیم تو این خونه

تو یه ساختمونیم یه بار درمون رو خط انداختن هر بار به نحوی مارو اذیت میکنن

از این دوربین کوچیکای بی سیم بگیرید هم بزارید رو دیوار رو به ورودی خونه هم تو حیاط ..دیگه قشنگگگگگ برید شماست .نمیتونم زیرش بزنن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

🔹نماز به جهت نجات از همسایه ی بد🔹

نقل از حضرت امام حسین (ع)

مردی شکایت کرد به امام حسین (ع) از همسایه بد که اذیت می کنند. امام (ع) به او فرمود:

چون نماز مغرب و عشا را خواندی

دو رکعت نماز بخوان و بعد از آن بگو :

💥یا شَدیدَ المِحالِ ، یا عَزیزُ اَذَللتَ بِعِزَتِکَ جَمیعَ ما خَلَقتَ ، اِکفِنی شَرَّ (فلان) بِما شِئتَ💥

و به جای فلان نام همسایه را ببر.

گفتی در شأن ما نیست چقدر جملت به دلم نشست یاد خودم افتادم هی سکوت کردم بلکه همسایه کثیف مفنگی کوتاه بیاد هر روز به یه چیزی گیر میداد بی دلیل تا ماهها من میسوختم و مثل شما میگفتم در شأن من نیست با این لجن حرف بزنم آخر یه شب دوباره بند کرد به بچم ،منم رفتم بیرون دادو هوار کردم مردم ریختن بیرون پدر مادر مردش رو لعنت کردم و هر چی تو دلم مونده بود گفتم با داد، از اون شب تا الان شده یه موش که نفسش بالا نمیاد

با همسایه های دیگ توافق کنید استشهاد علیهش جمع کنید

اگ درست شدن ک هیچی

نشدن با همون استشهاد برو شکایت کن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

فقط واگذارشون بخدا بعد ۱۱ سال خونه دار شدیم ذوق خونه دار شدن رو ازمون گرفتن ارامشمونو گرفتن انشاالله ...

چرا بفروشی 

آخر خودشون خسته میشن

مریضن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
مام طبقه بالاییمون برا اینکه ما خونمونو بفروشیم بریم دختره ۲۸ ساله اش که ۹۵ کیلوعه عمدا پاشو مییکو ...

یعنی چی کرمش چیه آخه چه دشمنی ای داره خب شما بلند بشین یکی دیگه میخواد بیاد 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85