2777
2789
عزیزم یه توضیحی میدی راجبش؟مذهبی هستین شما؟تهش رد کردین؟در کل پیشنهادش میکنی؟

تو همین نی نی سایت یه خانم هست اسم کاربریشون (مهرگار)

این خانم با اقایونی که تو ادم و حوا ثبت نام کردن میرن سر قرار و اشنایی برا ازدواج

میتونید پیام بدید ازشون بپرسید

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برادرم شرایطش خیلی خوبه 

تو این سایت هم ثبت نام کرده 

چه دختر چه پسر موردهای خوبی هستن

الان چون رفت و آمد کم شده آدما زیاد نمیبینن

این سایت گزینه خوبیه که هم دیگه رو پیدا کنن 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

من که باور ندارم یه مشت هول و مریض جنسی  اینا اگه عرضه داشتند تو واقعیت یکی برای خودشون پیدا می‌کردند دیگ سوشال مدیا 😂 ...عمرا تو  چنین اپ ی ثبت نام کنم 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

من اعتماد به نفسم پایینه استرس اینکه اون منو نخواد هم دارمجونم نمیکشه آشنایی زیاد رو😁🤦🏻‍♀️

دختر گل من خیلی خیلی تجربم زیاده خواستی بیشتر برات میگم جوری آبدیده شدم که بعیده چیزی تکونم بده

دوره ای گذروندم که از زور استرس آرامبخش خوردم 

خیلیا خودم رد کردم خیلی هارو خوشم اومده رد شدم گریه کردم ناامید شدم و... 

الان 9 ساله تو این جریانم و الان تازه داره روش درست دستم میاد 

خلاصه باید قبول کنی یکی تو رو میکنی یکی هم تورو رد میکنه 

وقتی رد شدی نبايد به خودت نسبت بدی چون اصلا ربطی به خوبی و بدی تو نداره

حالا اگر خواستی بیا ایتا یا تلگرام با وویس بیشتر برات میگم حقیقتا حال تایپ کردن ندارم

خوشبخت بشط❤️😘

واقعا؟ چطور فهمیدین؟

تلویزیون  مصاحیه میکنن ازشون از زوج ها و مدیر ادم و حوا

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

من که باور ندارم یه مشت هول و مریض جنسی اینا اگه عرضه داشتند تو واقعیت یکی برای خودشون پیدا می‌کردن ...

حالا من این سایته رو نمیدونم

ولی سوشال مدیا خیلیم بد نیست😁

تو اینستا که پسرای خوبی پیدا میشن اتفاقا

ولی خوب لازمه فعال باشی و بتونی فعالیت کنی تو پیجت

من اعتماد به نفسم پایینه استرس اینکه اون منو نخواد هم دارمجونم نمیکشه آشنایی زیاد رو😁🤦🏻‍♀️

منم همینطور بودم رفتم پسر عاشقم شد هنوزم پیگیر، یکیشونم خودش ردم کرد خیلی خوبه من الان عادی تر شده برام

🥰🥰