2777
2789
عنوان

بد بچه دار شدن توروخدا بگید چطور حالتون خوب شد ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینه دیگ دارو قطع کنی چی میشه من به بهدش فک میکنم

چرا دارو خوردن رو آنقدر گنده میکنی ؟ عزیزم دارو هستش سم که نیست ، می‌دونستی این افسردگی تو به خاطر به هم خوردن یک سری مواد شیمی تو مغزت هستش؟ اگه دارو بخوری این عدم تعادل شیمی مغز درست میشه و تو حالت خوب میشه ، در ضمن داروهای ضد افسردگی که امروزه تجویز میشه مثل همین اسنترا به هییییچ وجه اعتیاد آور نیست 

تا صبح هزار بار بیدار میشه شیر خودمو میخوره نمیخپام دارو بحورم روش تاصیر بزاره

عزیزم اول از همه سعی کن خواب مستقل رو به بچه ات یاد بدی ، اگه وزنش کم نیست میتونی شیر شبشو قطع کنی ، اینجوری برای دوباره خوابیدن نیاز به شیر نداره و خودش دوباره به خواب می‌ره و دیگه لازم نیست توام از خواب بیدار شی 

بعدشم منم شیر خودمو میدادم ولی اس سیتالوپرام می‌خوردم و تو منابع داروسازی نگاه کردم مشکلی ایجاد نمیکنه برای بچه ، بعدشم معتاد نشدم وقتی دیگه احساس کردم حالم خوبه قطعش کردم

عزیزم اول از همه سعی کن خواب مستقل رو به بچه ات یاد بدی ، اگه وزنش کم نیست میتونی شیر شبشو قطع کنی ، ...

چون همش گریه میکنه تا سینم نگیره نمیخوابه خستم شده ام  نمدوپم چیکار کنم واقعا از ۳شب شروع میکنه تا ۶ یا ۷ صبح همش گریه زود زود پا میشه  شبا ساعت ۹ یا۱۰‌میخوابه

بچم چی دلم براش میسپزه 😭 روی شیر حتما تاصیر میزاره

عزیز دلم می‌دونم واقعا شرایط سختی داری ولی آیا شما از محقق ها و پزشکان و داروسازا بیشتر اطلاعات داری؟ با یه روانپزشک خوب مشورت کن باور کن اونا موردایی مثل تو زیاد داشتن و میدونن چی تجویز کنن ، حالتو درک میکنم باور کن منم عین تو بودم 

چون همش گریه میکنه تا سینم نگیره نمیخوابه خستم شده ام نمدوپم چیکار کنم واقعا از ۳شب شروع میکنه تا ۶ ...

عزیزم کاملا میفهمم چی میگی ،منم این روزارو گذروندم و واقعا سخت بود 

یه ذره راجع به خواب مستقل بچه و شیر شب تحقیق کن اگه بچه ات جزو بچه های سخت نباشه امکانش هست که تغییر کنه و اگه شبارو خوب بخوابی باور کن رو حال و احوالت خیلی اثرات مثبتی می‌ذاره ، یه ذره هم باید تحمل و صبوری کنی سال اول زندگی نوزاد دوران سختیه انشاا... بزرگتر بشه خیلی شرایطت بهتر میشه

چون همش گریه میکنه تا سینم نگیره نمیخوابه خستم شده ام نمدوپم چیکار کنم واقعا از ۳شب شروع میکنه تا ۶ ...

میدونی چرا از ۳ شب شروع به بیدار شدن می‌کنه ؟ چون ملاتونین که هورمون خوابه از ساعت ۳ شب داره مقدارش کم میشه ، باید جایی که می‌خوابید تاریک تاریک باشه و دمای خونه رو به خنکی باشه