2777
2789
عنوان

دانشگاه چطوریه ❓️❔️

83 بازدید | 8 پست

ممنون میشم اگه دانشگاه رفتین از تجربه هاتون بگین🩷

چقدر با دبیرستان فرق داره ، اکیپا چطورن و..

کلا باید ها و نباید های دانشگاه 

شما چه تجربه هایی داشتین

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

وارد اکیپ نشو چون ۹۹ درصد یه سال بعد میپاشه😂

فضاش اگه مختلط باشه که کلا فرق داره با مدرسه اگه تک جنسیتی باشه فرق زیادی نداره

با پسرا نگرد نه به عنوان رل نه رفیق نه هیچی اصلا محلشون نذار اصلاااا حتی جوابشونم نده مگر ایتکه بخوای جزوه ای چیزی بگیری درحد چندملمه کوتاه صحبت کنی

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

میفهمی که بعضیاشون هنوز تو همون مقطع دبیرستانن و از خود راضی و فقط جسمشون بزرگ شده 

یا اینکه خیلیا درگیر حاشیه میشن و درس نمیخونن 

چون تا دبیرستان دختر و پسر جدا بودن جو میگیرتشون یا هل میشن یا گیج

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وارد اکیپ نشو چون ۹۹ درصد یه سال بعد میپاشه😂فضاش اگه مختلط باشه که کلا فرق داره با مدرسه اگه تک جنس ...

ممنونم🩷

من آدم درونگراییم نمیدونم تو دانشگاه اذیت میشم یا نه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

میفهمی که بعضیاشون هنوز تو همون مقطع دبیرستانن و از خود راضی و فقط جسمشون بزرگ شده یا اینکه خیلیا در ...

ممنونم🩷

ممنونم🩷

خواهش گلم اصلا هم وارد اکیپ نشو یکی دو نفر رو پیدا کن و صمیمی بشید و واحد هاتون رو باهم بردارید

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

خواهش گلم اصلا هم وارد اکیپ نشو یکی دو نفر رو پیدا کن و صمیمی بشید و واحد هاتون رو باهم بردارید

تشکر ازت🩷

امیدارم واقعا بتونم یکی رو پیدا کنم

تشکر ازت🩷امیدارم واقعا بتونم یکی رو پیدا کنم

میتونی موفق باشی 

ممنونم🩷من آدم درونگراییم نمیدونم تو دانشگاه اذیت میشم یا نه

منم درونگرام

اوایل ممکنه سختت باشه ولی عادت میکنی

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀