2777
2789
عنوان

عروس هلندیمو چیکار کنم

46 بازدید | 2 پست

یه عروس هلندی داداشم داشت یه چندماهیه اورده اینجا میگه از خودت تازه بچه دار شدن میگه ضرر داره واسه بچه

خیلی سر و صدا میکنه میخواد بیاد بیرون از قفس

واقعا مسئولیت داره پرنده نگه داشتن

بعد اصلا مامان بابامم طرفش نمیان فقط میگن گناه داره بزار باشه

بعد منم واقعا حوصلشو ندارم یعنی یجوریم یه ساعت باهاش خوبم بعد دیگه حوصلشو ندارم دلمم واسش میسوزه

الانم اومدم بگیرمش بدمش بره مامامم میگه بزار باشه در حالی که اصلا نه غذا بهش میده ازادش هم میکنم میگه کثیف میکنه

من چیکار کنم اخه

به نظرم بفروشیدش چون اینجوری هم خودتون اذیتید هم پرنده

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
به نظرم بفروشیدش چون اینجوری هم خودتون اذیتید هم پرنده

نمیفروشنش

بخدا قبلا یه پرنده داشتیم انقد تنهایی کشید مرد 

الانم هی اینو دارم میگم بیاد ببریدش میگن چیکارت داره این

اصلا بعد یه هفته ازادش کردم تازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.