2777
2789

سلام دوستان گلم،من زیر چونه‌م یه مقدار موی زائد هورمونی داره،کسی این مشکل رو داشته؟واسه حلش چکار کردید؟

میخواستم بدونم کسی دستگاه لیزر خونگی خریده؟ازش راضی بوده؟چه مارکی؟

خوش اومدی عزیزدلم،ممنون که هستی،من وبابایی دیوونه‌تیم،جفتمونو گریه انداختی

سوال منم هست😐

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

من لیزر خانگی موهای زائد تریا دارم از آمیتیس خریدم

خیلی عالیه

راحت تو خونه ازش استفاده می کنم

اما اگر هورمونهات تنظیم نیست قبلش آزمایش بده همزمان با لیزر دارو هم مصرف کن

قطعا جواب می گیری

خریدشم خیلی راحته آن لاین سفارش میدی برات میفرستن

سلام من لیزر خانگی موهای زائد تریا دارم از آمیتیس خریدم خیلی عالیه راحت تو خونه ازش استفاده می کن ...

ممنون که جواب دادی،قیمتش چقدره؟باچند دوره استفاده نتیجه گرفتی شما؟موهای زائد شمام هورمونی بود یا معمولی؟در حد ریش مردها بود یا نازکتر؟

ممنون که جواب دادی،قیمتش چقدره؟باچند دوره استفاده نتیجه گرفتی شما؟موهای زائد شمام هورمونی بود یا معم ...

سلام

ضخیم بود اما نه در حد ریش ردها

نه هورمونی نبود

من 6ماهه جواب گرفتم

قیمتشم4300000تومان

سلام ضخیم بود اما نه در حد ریش ردها نه هورمونی نبود من 6ماهه جواب گرفتم قیمتشم4300000تومان

ممنون عزیزم،پایدار باشی

سلام منم دستگاه لیزر موهای زائد تریا رو خریدم عالی بود من از بار دوم استفاده ام نتیجه اش رو دیدم خیلی عالی بود موهای زائد زیر چونه ام کامل از بین رفت خوبیش این بود دیگه وقتم تو کلینیک گرفته نمی شد و خیالم راحت بود که برای خودمه و کس دیگه ای ازش استفاده نمی کنه آخه من وسواسیم  و تازه وقتی عکس فرستادم از دوره درمان برای خود شرکت آمیتیس تجارت اونها تو اینستا شون گذاشتن و خیلی ها بعدش ازم پرسیدن و وقتی خرید کردن راضی بودن  بخاطر همین تصمیم گرفتم به هرکی که مثل من این مشکل روداشت بگم تا اونم بتونه از شر این موهای ضخیم وبد شکل نجات پیدا کنه 

فقط حواستون باشه با گارانتی خود آمیتیس تجارت ماندگار باشه که بعدا به مشکل برخورد نکنید.  

سلام منم دستگاه لیزر موهای زائد تریا رو خریدم عالی بود من از بار دوم استفاده ام نتیجه اش رو دیدم خیل ...

ممنون،خیلی هم عالی

لیزر موهای زاید آقایان و بانوان 
 تزریق ژل و هایفوتراپی  در کلینیک پوست و لیزر ادونیس

پلاسماجت در کلينيک پوست و لیزر ادونيس
قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف :
بلفاروپلاستي 450 هزار تومان
رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان
رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واح