تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام منم دستگاه لیزر موهای زائد تریا رو خریدم عالی بود من از بار دوم استفاده ام نتیجه اش رو دیدم خیلی عالی بود موهای زائد زیر چونه ام کامل از بین رفت خوبیش این بود دیگه وقتم تو کلینیک گرفته نمی شد و خیالم راحت بود که برای خودمه و کس دیگه ای ازش استفاده نمی کنه آخه من وسواسیم و تازه وقتی عکس فرستادم از دوره درمان برای خود شرکت آمیتیس تجارت اونها تو اینستا شون گذاشتن و خیلی ها بعدش ازم پرسیدن و وقتی خرید کردن راضی بودن بخاطر همین تصمیم گرفتم به هرکی که مثل من این مشکل روداشت بگم تا اونم بتونه از شر این موهای ضخیم وبد شکل نجات پیدا کنه
فقط حواستون باشه با گارانتی خود آمیتیس تجارت ماندگار باشه که بعدا به مشکل برخورد نکنید.
پلاسماجت در کلينيک پوست و لیزر ادونيس قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف : بلفاروپلاستي 450 هزار تومان رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19