2777
2789
عنوان

با این خواستگار چیکار کنم

257 بازدید | 30 پست

یه خواستگار سنتی برام اومده خانوادش تحصیل کردن ۵ داداش و ۲ تا خواهرن ؛ داداشاش همه کارمند هستن و خواهراش دانشجون خودش تو اداره آگاهی کارمنده و متولد ۷۱ ...

منم عاشق پسرعمم هستم و نمیتونم ازش دل بکنم ولی اون با اینکه  میدونه عاشقشم و بعضی وقتا بهم پیام میده ولی هنوز هیچی نگفته مثلا پیشنهاد ازدواجی بده یا ابراز علاقه ای کنه و اینا فقط پیام میده سالی دو بار اونم در مورد درس و چرت و پرت حرف میزنه 😒...

خودمم ۲۴ سالمه و کارشناسی دارم ؛ واقعا گیج شدم ؛ خواهرم میگه سرخود رد نکن هرچی سنت بالا بره خواستگارم کم میشه...

نمیدونم ردش کنم یا نه؟!

اگه نتونم پسرعمم رو فراموش چی😭

اگه پسره چون تو اداره اگاهی خشک و شکاک باشه چی 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقد رو ول کردی نسیه رو چسبیدی؟؟؟؟ 

خواستگارت رو بچشب و باهاش اشنا شو. 

ار اون پسرعمه برات شوهر درنمیاد. 😁

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم من تاپیک شما رو قبلا دیدم 

به نظرم با یک مشاور صحبت کنید بهتر 

و اینکه ی طوری به گوش خانواده عمه تون بندازین که خواستگار دارین 

اما نگید که میخواید قبول کنید ! 

اگر فکر میکنید طرف خوبه 

ی مدت زمان در حد چند جلسه باهاش برید بیرون 

ببینید نظرتون جلب میشه یا نه 

اگر نه که بگید تفاهم نداریم و تموم کنید همونجا