2777
2789
عنوان

با این خواستگار چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 30 پست
از پسر عمت بخاری بلند نمیشه بیخیال شوبا خاستگارت چند بار رفت و امد کن ببین اصلا به درد هم میخورین

خدا لعنتش کنه از بچگی اسممون رو روهم انداختن چن ساله همش تو فکرشم اونم انگار نه انگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عاشقشم لامصب 🤦🏼‍♀️چرا اتفاقا این پسره میگه دوره آشنایی داشته باشیم

ایه و جعل بینهم و بین ما یشتهون ...آیه آخر سوره سبا 41 بار بخون و فوت کن سمت قلبت. سرد میشی. 

قبلا شنیدم این ها از جانب شیطان هست که ازدواج سر نگیره

از کی تاحالا درس شده چرت و پرت😑

عزیزم درس چرت و پرت نیس ولی خیلی چیپه یکی رو درگیر خودت کنی بعد هیچی نگی فقط چندماه یبار پیام بدی بگی از درسات چه خبر و چیکار میکنی 😑😑

مگه بچه دبیرستانیم؟!

من الان لیسانسمم گرفتم و میخام ارشدمو بخونم الان وقت صحبت کردن در مورد درسه اخه 🤦🏼‍♀️

خب یکم بیشتر از خواستگارت بود تو که همش از خواهر و برادرش گفتیچی بگیم ما

خب تو اداره آگاهی کار میکنه ماشین داره خونه هم داره و ۳۳ سالشه ( حس میکنم سنش زیاده واسه من 😭 ) خودم ۲۴ سالمه ...

خانواده خیلی خوبین ولی اخلاق خودشو نمیدونم فعلا

اخه خیلی عاشقشم اگه نتونم فراموشش کنم چی 😭

این عشق نیست. 

درگیر کردن الکی ذهنته. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خودم فک میکنم خیلی سنش زیاده حداقل متولد ۷۵ بود بهتر بود...بعد میترسم خیلی خشک و شکاک باشه بخاطر شغل ...

اره منم همینو میگم بمون بنظرم ببین خاستگاری بهتر میاد اگه فکر میکنی که نه با همین آقا آشنا شو