2777
2789
عنوان

دلم میخواد خاله مو خفه کنم

141 بازدید | 14 پست

قبلا ما رو آدم حساب میکرد میرفت خونه دایی هام با اون صمیمی بود بی احترامی نبود بهمون نکنه حالا نکبت اونا محل سگ بهش نمیزارن ۲۴ ساعته پلاسه خونه ما خجالتم نمیکشه بیشعور با این گرونی من بدبخت عین نوکر باید واسش شام و نهار آماده کنم دیروز صبح ساعت ۸ اومد تا ۶ عصر موند گفتم شکر امروز نمیاد الان زنگ خونه رو زدن دیدم جلو دره اومد کثافت واسه شام اینجاست عوضی مامانم خودشو فحش بدم به خواهر گلش هیچی نگم بابا هم بیکار خوشش میاد اون بیاد سرش گرم بشه اتاقم ندارم برم ریخت نحشو نبینم دارم دیونه میشم 😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرمادرت انگار بدشون نمیاد تو خودتو آزار نده تو هاون اب کوبین هست

بخدا خسته شدم از بس غذا درست کردم جلوش عین نوکر کار کردم امروز پریودم حالم بده عصابم خورده حالا تنه لشش اومده اینجا

خودتو بزن مریضی از جات تکون نخور

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم