2777
2789

دوست که هم دانشگاهیم بود منم مجبورم اونو با بقیشون که ۵ نلر اینا میشن دعوت کنم بنظرتون خیلی خز میشه؟

تو شهر منم زیاد لباس عروسای متنوعی نیست این خیلی خوشگل بود تو تن حالا بنظرتون کدوم خوبه

اگه تو تبریز مزون میشناسین پیج بدین

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

اگه خیلی خاص نباشه کسی یادش نمیمونه واقعا ک بفهمه قبلا دوستت پوشیدتش

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی میگه توی تبریز تنوع لباس عروس نیست

من گاهی اونجا میام مسافرت خیلی لباسهای شیک و به روز داره

حتی لباس عروس

به نظرم جالب نیست لباس دوستت رو بگیری

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اگه خیلی خاص نباشه کسی یادش نمیمونه واقعا ک بفهمه قبلا دوستت پوشیدتش

فقط دوستام دیدنش فامیلام نه هیچکس

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

اجاره میده بهت؟🙄ولی خز نیست

از مزون اجاره کردن

کی میگه توی تبریز تنوع لباس عروس نیستمن گاهی اونجا میام مسافرت خیلی لباسهای شیک و به روز دارهحتی لبا ...

پس چرا من پیدا نمیکنم

از مزون اجاره کردن

خب حالا اینهمه لباس

بابد بری همون لباس دوستت رو کرایه کنی

عجباااا

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی