یه کلیپ تو ای ن ستا دیدم الان یه چی یادم افتاد گفتم براتون تعریف کنم .رفته بودیم عروسی یکی از فامیلا.کلی هزینه کرده بودن برای جشنشون و همه چی خیلیی شیک و خفن بود.بعد عروس داماد میخواستن بیان رقص دو نفره برن .بعد دیجی میتونم بگم حداقل ۳ بار گفت لطفا هیچکس برای شاباش دادن نیاد. موقعش خودم بهتون اعلام میکنم .عروس داماد شروع کردن به رقصیدن از همون اول رقص هم مشخص بود ک کلی تمرین کردن .صحنه احساسیی همه دوربینا زوووم یهو دیدم یکی از خانومای فامیل پولو گرفته دستش به بغل دستیش هم میگه پاشو پاشو بریم شاباش بدیم🤣🤣🤣پریدم گرفتمش گفتم فلانی جون کجا میرییی؟مگه نشنیدی دیجی بدبخت خودشو کشت گفت برا شاباش دادن نیاید فعلا؟بعد میگفت نهه بابا بذار بریم شاباش بدیمم .به زور نگهش داشتم متوقفش کردم ک الان نره شاباش بده 😑
بعد دیجی گفته بود ک لطفا کسی به جز خانواده عروس و داماد ازشون فیلم نگیره .( داماد رو میشناختیم حساس بود لباس عروس هم لختی بود نمیخواست کسی فیلمشونو داشته باشه) بعد حالا ما خودمون هم فامیل دور داماد بودیم یهو دیدم دخترداییم ک تو عمرش شاید دامادو یه بار دیده باشه پشت جعبه دستمال کاغذی استتار کرده گوشیشو یواشکی داره فیلم میگیره😐😂بابا لعنتییی وقتی طرف راضی نیستت تو چراا داری فیلم میگیرییی اصلا تو فامیل دوریی رفت و آمد خاصی هم نداشتید باهاشون فیلم اونارو میخوای چیکار تو گوشیت باشه چه ضرورتی داره ک قایمکی فیلم بگیری ازشون ای خداااا 😭😑😑