2777
2789

یه کلیپ تو ای ن ستا دیدم الان یه چی یادم افتاد گفتم براتون تعریف کنم .رفته بودیم عروسی یکی از فامیلا.کلی هزینه کرده بودن برای جشنشون و  همه چی خیلیی شیک و خفن بود.بعد عروس داماد میخواستن بیان رقص دو نفره برن .بعد دیجی میتونم بگم حداقل ۳ بار گفت لطفا هیچکس برای شاباش دادن نیاد. موقعش خودم بهتون اعلام میکنم .عروس داماد شروع کردن به رقصیدن از همون اول رقص هم مشخص بود ک کلی تمرین کردن .صحنه احساسیی همه دوربینا زوووم یهو دیدم یکی از خانومای فامیل پولو گرفته دستش به بغل دستیش هم میگه پاشو پاشو بریم شاباش بدیم🤣🤣🤣پریدم گرفتمش گفتم فلانی جون کجا میرییی؟مگه نشنیدی دیجی بدبخت خودشو کشت گفت برا شاباش دادن نیاید فعلا؟بعد میگفت نهه بابا بذار بریم شاباش بدیمم .به زور نگهش داشتم متوقفش کردم ک الان نره شاباش بده 😑

بعد دیجی گفته بود ک لطفا کسی به جز خانواده عروس و داماد ازشون فیلم نگیره .( داماد رو میشناختیم حساس بود لباس عروس هم لختی بود نمیخواست کسی فیلمشونو داشته باشه) بعد حالا ما خودمون هم فامیل دور داماد بودیم یهو دیدم دخترداییم ک تو عمرش شاید دامادو یه بار دیده باشه  پشت جعبه دستمال کاغذی استتار کرده گوشیشو یواشکی داره فیلم میگیره😐😂بابا لعنتییی وقتی طرف راضی نیستت تو چراا داری فیلم میگیرییی اصلا تو فامیل دوریی رفت و آمد خاصی هم نداشتید باهاشون فیلم اونارو میخوای چیکار تو گوشیت باشه چه ضرورتی داره ک قایمکی فیلم بگیری ازشون ای خداااا 😭😑😑

الان همه میان میگن

بچه اوردن تو عروسی

لباس سفید

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکه بچه های مزخرفشونو جمع نمیکنن

تو فیلم عروسیم همش بچه هان

دختر خواهرشوهرمم ۱۸ سالش بود شکلات دادن بریزه رو سرمون مشت مشت با حرص میندازه تو سرم😐 اونجا نفهمیدم تو فیلم بعدا دیدم 

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است

کلا اکثر مردم ما بی فرهنگن 

زیاده بخام بگم ولی کاش یه لیستی کلاسی چیزی بود اجباری برای همه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

رو مخ ترین به نظرم اونایی ان که تند تند میگن نگران نباشین اینا دو روز دیگه جدا میشن میشینن وسط عروسی از هیکل و پوست عروس گرفته تا موها و قیافه مهمونا ایراد میگیرن چرت و پرت میگن

دوست دارم همونجا پاشم بزنم تو دهنشون

بچه بودم رفته بودم عروسی نشسته بودم داشتم موزمو میخوردم دیدم همه بچه ها دارن لباس عروسو میکشن جیغ میزنن خوراکی هارو میریزن زمین ننشونونم میگه واییی چقدر بچم پیش فعاله اخه من که بچه بودم از ترس چسبیدم به مامانم نرفتم برقصم 😂😂

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

الان همه میان میگنبچه اوردن تو عروسیلباس سفید

لباس سفیدو که راس میگن

بچه ای هم مادر پدرش به امون خدا ول میکنن توی دست و پای عروسن باید ببرن .... نه عروسی

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
خب وقتی فیلم عروسیت پر بچه باشه و خواهرشوهرت و دوتا دختراش سفید پوشیده باشن دقیقا میشه رو مخ

😂😂😂الان دیگه بعضی جاها قسمت جدا برای نگهداری کودکان دارن

مورد بعدی هم آدم باید با خانواده باشعور وصلت کنه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

وای دقیقا اینا ک گفتی به علاوه اینکه وقتی دارن شاباش میدن همه میریزن وسط ک پول جمع کنن و موقع شام هم اگه سلف باشه بشقاب خودشون و بچهاشون را ازبس پر میکنن دیگه جا نمیشه اگه هم پرسی باشه دوتا زیادتر میگیرن و قایم میکنن ک برای اون یچشون ک نیومده ببرن ....