2777
2789
عنوان

غذا هایی که فکر میکنیم سالمن ولی مضرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 106 پست
دقیقا قدیما چقدر سالم بودن چقدر عمرشون بیشتر بود الان یه زن یه بچه رو بزور داره همه زنان تنبلی تخمدا ...

سستی و تنبلی،افسردگی

همش به خاطر تغذیه غلطه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

کی گفتم همه سن بالا مریضی میگیرن گفتم این بیماریا برای کساییه که سنشون بالاست🤦‍♀️

خودت داری میگی😂 نخیر الان جوونا چرا همش سکته می‌کنند دیابت به کودکان هم رسیده وقتی تحقیق نمی‌کنید همینه 

خودشناسی DNA plus

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت داری میگی😂 نخیر الان جوونا چرا همش سکته می‌کنند دیابت به کودکان هم رسیده وقتی تحقیق نمی‌کنید ه ...

سن دیابت از ۴۰ سال رسیده به زیر بیست

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

دقیقا حالا ایشون طرفدار تغذیه غلطه

جوگیر شده

یه مدت بگذره،خودش متوجه اشتباهش میشه

دیابت مربوط به قند و شکره که تو هیچکدوم ار غذاهایی که گفتم اثری ازش نبود

ماکارونی قند نیست؟؟؟؟؟

فست فودها آیا قند ندارن؟نونش،خمیرش؟

دیابت مربوط به قند و شکره که تو هیچکدوم ار غذاهایی که گفتم اثری ازش نبود

نخیر ربطی به قند شکر نیست یه ذره اطلاعات تو ببر بالا گلی تو تمام مواد غذایی های کارخونه ای هست 

خودشناسی DNA plus
قند تا این مقدار نیاز بدنه وگرنه سیبزمینیم قند داره کلا هر کربوهیدراتی دارهنون برنج و..

ولی شما گفتی همش همینارو مصرف کنید