2777
2789
عنوان

غذا هایی که فکر میکنیم سالمن ولی مضرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اشتباه کردمدرکل منظورم این بود چند نوعه که دیابتی که مال بچهاست و نونجوونا نوع دوعهو دلیلش مشخص ...

چرا همشون دلیل دارن

دلیل بچه دیابتی،مادر دیابتی

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

همین ماکارونی که طرفدارشی انقدر ضرر داره میگن ماهی یکبار هم نخورید از علم بکش بیرون علم هیچ وقت به ن ...

کلا میگن نخورید

هیچ سودی نداره،فقط برای پرکردن شکم خوبه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

هزار تا دلیل برات آوردم چند بارم گفتم مقاومت نکن

علت ایجاد علت دقیق ایجاد بیماری همچنان ناشناخته است. با این حال، تصور می‌شود که 1، بیماری خود ایمنی است. در این بیماری سیستم ایمنی بدن به اشتباه به سلول‌های بتا در پانکراس حمله می‌کند. این سلول‌ها مسئول تولید انسولین هستند و این حمله باعث آسیب به آن‌ها می‌شود

دقیقا بابابزرگ منم همینطور تازه تریاکم میکشید😂آخرشم براثر کهولت سن فوت شد تا اخرین لحظه سالم و سرپا ...

😂😂😂 دقیقا ، بابابزرگ منم خدابیامرز دیگه تاریخ انقضاش گذشت وگرنه یه قرص دهنش نمیذاشت

🤍🌱