2777
2789

من نمیدونم به عنوان یه دختر دبیرستانی اختیار خودمو ندارم یعنی

قرار بود بابام مامان‌بزرگ بابا بزرگمو توی مهر ببره مشهد ، مامانم گیر داد که خودشو. داداشمم میخوان بیان ، بعد اومده گیر داده توهم باید بیای ، اولا میخوان اولای مهر برن یعتی اول مهر که سه شنبس اونا میخوان چهارشنبه شب برن تا یکشنبه ، من واقعا درسم برام مهمه به هیچ وجه غیبت نمیکنم ، پارسال حتی یک روزم غیبت نکردم خدا شاهده ، چون واقعا کسایی ک غیبت میکنن از درس عقب می‌مونن مامانم میگه ک جزوه اینارو از دوستت میگیری آره میتونم بگیرم ولی دوستم نمیتونه هرچی سر کلاس گفترو به من بگه جا میمونم ، هرچی التماسش میکنم بزاره خونه مامان بزرگ مادریم بمونم حداقل ، چون سرویس دارم از اونجا میتونه بیاد دنبالم ببریم و بیارتم،  گیر داده باید بیای غیبت کنی هیچی نمیشه هرچی میگم مامان عقب می‌مونم شما برین من خونه مامان بزرگ میمونم کلی بهم فحش داده و داد بی داد کرده که باید بیای بابا درس دارم چیکار کنم من نمیخوام برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولای مهر مگه درس میدن😑😑😑

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

میدونی چون پدرت میخواد پدر و مادرش رو ببره و لابد خرج کنه میخواد جمعیت شما بیشتر باشه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

والا من که دبیر هستم اینو می گم که چند روز اول مدرسه هیچ خبری از کتاب و درس و تکلیف نیست. 

برای شما میشه فقط 3 روز (چهارشنبه، شنبه و یکشنبه) و واقعا چیزی نیست. با خانواده‌ برو و سفر رو برای مادرت تلخ نکن. 

ضمنأ من خودم روزهای اول معمولا غایب زیاد داشتم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اره

عه چه جالب ندیدم تا حالا اخه اولای مهر معمولا درس نمیدن مگر از روز ۴،۵مهر شروع کنن به درس دادن

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن