2777
2789
عنوان

بی قراری شبانه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 28 پست
پسر من رفلاکس داشتموقع دندون در آوردن رفلاکس شدید میشد نصف شب ها ترش میکرد زیاد و می‌پرید از خواب با ...

واقعا؟

از کجا فهمیدین رفلاکس داره؟

نوزاد من فقط کولیک داشت که اونم ۴. ماهگی به بعد با غذای کمکی رفع شد

گفتن قدرت کلمات را دست کم نگیر برا همین نوشتم من خوشحالم دخترم السا ۱۴۰۳/۱۲/۶ ساعت ۱۳:۱۲ تموم زندگیم شدی«قدیمامیگفتن به چشم به هم زدنی میگذره، من میگم نه پوستت کنده میشه تابگذره ولی وقتیکه گذشت شایدبه اندازه یه چشم به هم زدنی هم برات مهم نباشه پس غصه نخورسال بعدبه همینجایی که الان هستی میخندی😉»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادندون درمیارهیا سنگ کلیه داره یا اختلال خواب داره سونوبده اگه سنگ نداشت ببر دکتر بگو اختلال خواب د ...

ینی واقعا ممکنه نوزاد ۶ ماهه سنگ کلیه داشته باشه😳

دکتر ش که این حرفا رو اصلا نزد به نظرتون دکترش عوض کنم؟

گفتن قدرت کلمات را دست کم نگیر برا همین نوشتم من خوشحالم دخترم السا ۱۴۰۳/۱۲/۶ ساعت ۱۳:۱۲ تموم زندگیم شدی«قدیمامیگفتن به چشم به هم زدنی میگذره، من میگم نه پوستت کنده میشه تابگذره ولی وقتیکه گذشت شایدبه اندازه یه چشم به هم زدنی هم برات مهم نباشه پس غصه نخورسال بعدبه همینجایی که الان هستی میخندی😉»

اصلا دلدرد نداره کولیک داشت که اونم از ۴ ماهگی خوب شد همه ماساژ ها رو بلدم ولی شکمش عین ساعت کار میک ...

ماشاءالله 

دندونش چک کنه طفلکی رو

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
دختر من تا ۲سال و نیمگی بی دلیل از خواب پا میشد گریه میکرد چقدر من زجر کشیدمدرکت میکنم

دلیلش مشخص نشد؟

ماشاءالله دندونش چک کنه طفلکی رو

یکی از دندونای پایینش جوونه زده

ولی واقعا درد دندون یهویی میاد ؟

طوری که هر یکساعت بچه با گریه شدید بیدار بشه؟

اره انگار حشره نیشش میزنه خیلی بده بچه منم همینطوری بود البته دلدردم داشت گرمیچر میدادم بهش اروم می ...

آره راس میگی

نه من خیالم از بابت دلدرد راحته

بعد دوسالگی دخترت چجوری خوب شد؟

آره راس میگینه من خیالم از بابت دلدرد راحتهبعد دوسالگی دخترت چجوری خوب شد؟

بچم پسره ۲۰ ماهشه همچنان ده بار تا صبح بیدار میشه ولی دیگه گریه نداره فقط شیر میخواد فردا میخوام از شیر بگیرمش بچه شمام اگه دندونشه دندونا که از پوست لثه بزنه بیرون اروم میشه تا دندون بعدی 

سنگ کلیه که فقط شب نیست روزم هست

بچه ها اکثرا شبا دردبدنشون رو بروز میدن

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
ینی واقعا ممکنه نوزاد ۶ ماهه سنگ کلیه داشته باشه😳دکتر ش که این حرفا رو اصلا نزد به نظرتون دکترش عوض ...

بله ممکنه دور ازجونش

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
دردمثل سرماخوردگی یا واکسن و دندون بله ولی کلیه خیلی علایم داره

دوست من بچش داشت 

شبا بی قرارتربود

بچم پسره ۲۰ ماهشه همچنان ده بار تا صبح بیدار میشه ولی دیگه گریه نداره فقط شیر میخواد فردا میخوام از ...

یدونه دندونش به قول شما از پوست زده بیرون ولی آروم نشده