2777
2789
عنوان

دیروز تولد شوهرم بود

260 بازدید | 16 پست

دیروز تولدش بود با وجود بارداری و داشتن مهمون پیاده راه افتادم رفتم کیک و گل و کادو خریدم اومدم واسش جشن کوچیک گرفتیم با مامانمو داداشم . امروز رفتیم خونه باباش روز پدرو تبریک بگیم مامانش گفت دیروز تولدت بود هیچ کاری نکردین گفت نه   منم طاقت نیاوردم گفتم مگه من کیکو گل و کادو واست نگرفتم مگه کیک نبریدی  گفت چرا چرا یادم رفته بود بعد مامانش پرسید کسی نبود بازم گفت نه   پس داداشو مامانم بوق بودن اونجا . حالا شما جای من باشین ناراحت نمیشین ؟؟

این نیز میگذرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید اینو گفته ک مامانش ناراحت نشه به اونا نگفتین بیان واسه تولد

هرسال میان واسه تولدش امسال مامانم و داداشم نمیدونستن تولد آقاس اومدن خونمون عید دیدنی منم به اونا نگفتم تولده که پانشن برن کادو بگیرن اونا خودشون نیومدن نه اینکه ما نگیم

این نیز میگذرد 

عزیزم چرا روی بد قضیه رو میبینی...شاید خواسته مادرش اینا ناراحت نشن وازشما دلخور نباشن ک واسه تولد دعوتشون نکردی...چون یکم دقت کنی جشن شمادونفره نبوده ک بخوای بگی ماهیچکسو نکفتیم مادرشوهرت پیش خودش میگه چرا مادر وبرادر شما باشن اونا نه مگه اضافین..

همیشه سعی کن طرف درست قضیه رو نگاه کنی😘

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘
خوب به جای فامیلای خودت باید فامیلای همسرت رو دعوت میکردی دیگه 

عزیزم من اصلا کسیو دعوت نکردم مامانمم واسه عید دیدنیو احترام به آقا اومده بود اصلا نمیدونستن تولده اینه

این نیز میگذرد 

گفته حالا مامانش ناراحت نشه جلوش اینطوری گفته

گاهی اوقات کسی که دوستت دارد، بیش از همه آزارت می‌دهد!   می‌دانی چیست لیلی؟ دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی! من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق💗نباید نقطه ضعف‌مان شود.. که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود⛔و چیزی از خودمان باقی نگذارد.. سخت است و چه بسا غیر ممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یک بار اجازه زندگی کردن🌱داریم و هیچ چیز و هیچ کس حق ندارد این زندگی را به کام‌مان زهر کند حتی عشق...💕+کپی نشود+
عزیزم چرا روی بد قضیه رو میبینی...شاید خواسته مادرش اینا ناراحت نشن وازشما دلخور نباشن ک واسه تولد د ...

اونا هرسال بی دعوت میان خودشون امسال خودشون نیومدن حرف من اینه که این چرا حتی جرات نکرد بگه زنم واسم تولد دونفره گرفته

این نیز میگذرد 
خب حق داشته همسرتون مادر صاحب تولد رو نگفتین.شوهرتون میخواسته شرمنده ی مادرش نشه

اونا هرسال بی دعوت خودشون میان منم امسال چون باردارم نخواستم دعوت بازی رابندازم .صبح مامانم زنگ زد گفت مهمون ندارین ما بیایم عید دیدنی خونتون گفتم تشریف بیارین اگرم مادرش اینا یه وقت میومدن غریبه که نبودیم دورهم بودیم ولی خودشون نیومدن مامانمم اتفاقی اومد . من به خاطر این بیشتر ناراحتم که حتی نگفت زنم واسم یه جشن کوچیک دونفره گرفته 

این نیز میگذرد 

اون از اون حرکتش تو جمع اینم از امروزش کاشکی حداقل میگفت زنم واسم کیکو کوفت گرفت دستش درد نکنه ولی گفت اصلا خبری نبوده حالا مامانش هرکاری خودش میکنه مارو به هیچیشم حساب نمیکنه 

این نیز میگذرد 
اونا هرسال بی دعوت میان خودشون امسال خودشون نیومدن حرف من اینه که این چرا حتی جرات نکرد بگه زنم واسم ...

نمیونم راستش چی بگم‌دوستم..

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘