2777
2789

شوهرم زن صیغه کرده با سه تا بچه ن پای رفتن دارم ن موندن افسردگی شدید گرفتم...حالا جدا زندگی می‌کنیم من خونه خودمم اون خونه مادرش شرط های من و ک میگم شبها بیا خونه و حق طلاق بده را قبول نمیکنه....بخام بمونم زجر کش میشم برم شرایط بعد طلاق افتضاحه....کاش میمردم😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بمیرم برات چقدر سخته میدونم عزیزم درکت میکنم ولی دووم بیار هرطور میتونی راضیش کن طلاقتو بده راحت شی

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

کاش فردا صبح بیدار نمیشدم😔😔💔💔

نگو دور از جون . بخاطر بچه هات باید سرپا بمونی اون طفل معصوما چه گناهی کردن

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

بمیرم برات چقدر سخته میدونم عزیزم درکت میکنم ولی دووم بیار هرطور میتونی راضیش کن طلاقتو بده راحت شی

بآ سه تا بچه و زن مطلقه تو روستا دید بدی دارن مردم 💔💔💔💔💔💔

بآ سه تا بچه و زن مطلقه تو روستا دید بدی دارن مردم 💔💔💔💔💔💔

به حرف هیچکسسس گوش نده توروقران بخاطر حرف مردم خودتو دق نده یکم فقط یکم به خودت و بچه هات فکر کن 

کاش فردا صبح بیدار نمیشدم😔😔💔💔

خدا نکه مادر مهربون

اگه تصمیم داری جدابشی 

سعی کن خونه رو پس بگیری سرپناهی برای خودت و بچه هات بشه

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

قلبم تیکه تیکس ب خدا اين چند وقت مرگ و ب چشمام دیدم

عزیزدلم ولی تو باید دووم بیاری بخاطر بچه هات . میدونم چقدر سخته برات ولی تو قوی ای که تا اینجاشم موندی پس ادامه بده 

به حرف هیچکسسس گوش نده توروقران بخاطر حرف مردم خودتو دق نده یکم فقط یکم به خودت و بچه هات فکر کن

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 چکار کنم مرگ تنها راهه برا رهایی این زندگی هر شب با استرس میخابم امید و زندگی و شادی تو دلم مرده  

عزیزدلم ولی تو باید دووم بیاری بخاطر بچه هات . میدونم چقدر سخته برات ولی تو قوی ای که تا اینجاشم مون ...

چ طور ادامه بدم با یه روح زخمی خدایا کی قراره منم طعم خوشبختی و بچشم