2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیروز توی بازار دیدم نخریدم چون ترش دوسندارم.پوستش سبز بود.وقتی پوستش نارنجی میشه دوسدارم شیرینه ...

اره بعضی جاها داره

ولی دیگ فصلش گذشت پسته

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
خو دلم خاسته😑😂

خوبه که بد نیست

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

غبطه خوردم که من این همه ناراحتی دارم و ذهن مشغولی

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

من صد خریدم همونجور تو یخچاله بس ترشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
منم دارم عزیزمهرکس قد خودش داره

خب من اصلا جایی ندارم که به میوه نوبرانه فکر کنم یا براش ذوق کنم 

و این بده

البته اگه زندگیم روال باشه هوس میکنم یا ذدق کنم یا دلم بخواد الان بی پولی اینقدر اذیتم میکنه تحت فشارم خدا میدونه

انار بابام گرفت 200

نارنگی کیلویی 120

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

خب من اصلا جایی ندارم که به میوه نوبرانه فکر کنم یا براش ذوق کنم و این بدهالبته اگه زندگیم روال باشه ...

اخه میدونی همین چیزای کوچیک ادمو زنده نگ میداره وسط این همه سختی

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤