2777
2789
زمان بارداری فقط فکرت سلامتی خودت و بچه باشه،حساسیت زیاد روی اندامت بذار کنار بعد از زایمان با رژیم ...

مرسی از نظر خوبتون،پس برمیگرده زیباییه

آخه بعضی ها خیلی بد میشن بعدش

من هنوز باردار نشدم میخوام اقدام کنم اما خیلی انتخاب بزرگیه بارداری.انقدر فکرمو درگیر کرده که مدتهاس بهش فکر میکنم تاثیرایی که روی اندام میزاره روی رابطه خودم و همسرم میزاره روی کارم میزاره روی تحصیلم و...خیلی چیزا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از نظر خوبتون،پس برمیگرده زیباییهآخه بعضی ها خیلی بد میشن بعدشمن هنوز باردار نشدم میخوام اقدام ...

من خودم بچه دارم اگر بخوام در مورد حسش بگم اینه که مادر شدن ی پارادوکس بزرگه هم سخته هم آسون هم ناراحتی چون آسودگی و رهایی قبل نداری هم بابت تک تک لحظاتش خوشحالی،اینکه هرروز نسبت به روز قبل بزرگتر میشه کارا و کلمات جدید یاد میگیره تو اوج خستگی و بی حوصلگی یک جوجه کوچولو می‌تونه حالتو خوب کنه ،تمام این حسارو فقط با مادر شدن میتونی تجربه کنی،ی توصیه دیگه وقتی بچه بیار که بدونی خودت و همسرت اونو با تمام قلبتون میخواهید اینجوری میشه شیرین ترین تصمیم زندگیتون

هر چیزی به وقتش قشنگه؛حتی آدما🦋

من خودم بچه دارم اگر بخوام در مورد حسش بگم اینه که مادر شدن ی پارادوکس بزرگه هم سخته هم آسون هم نارا ...

وااااای عزیزم چه جمله ی خوبی

عالی بود جمله ی آخرت😍باید توی یادداشتم بنویسمش

مرررررررسی

برای همه مهمهورزش کنمن با اینکه 35 سالمهیک کوچولو شکم دارم دوتا زایمان هم داشتم با دخترم اندام یکیه ...

خداروشکر 😍

من بخاطر کار و تحصیل نمیرسم باشگاه برم 

اما توی خونه هرروز صبح با اپلیکیشن ورزش میکنم اندامم خیلی خوبه،فقط از بعد بارداری و حینش میترسم

که آیا مثل الانم میشم دوباره

خداروشکر 😍من بخاطر کار و تحصیل نمیرسم باشگاه برم اما توی خونه هرروز صبح با اپلیکیشن ورزش میکنم اندا ...

میشی عزیزم 

من از مجردیم بهترم هنوز 

فقط استرس الکی نداشته باش

بعضی ها با حرص خوردن چاق میشن