2777
2789
عنوان

امروز روز بدبختیه منه

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 47 پست
خو دوست داره پیشش باشی اگه بیایی شهر خودت

بابا بخدا پیشش باشمم اونقدرا سر و دست نمی شکنه فقط برا نیاز کوفتیش

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

بهش گفته بودم من بچه نمی‌خوام مرتیکه خودشو نتونست نگه داره میگم بچشو سقط کنم بعدم جداشم ازش

جداشو حتما اینکارو بکن . با چنین تفکراتی اگه بمونی هم در آینده به مشکل خواهی خورد.شما اهل زندگی دونفره نیستید . عذرخواهم قصد توهین و جسارت نداشتم. شما آرمانهای دیگه ای دارید. کاشکی خودتونو بهتر می،شناختین بعد ازدواج می کردین. با این تلکرات ازدواج به شما کمکی نخواهد کرد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جداشو حتما اینکارو بکن . با چنین تفکراتی اگه بمونی هم در آینده به مشکل خواهی خورد.شما اهل زندگی دونف ...

آره دقیقاً چرا باید بهم بر بخوره من یه زندگی دیگه رو دوست دارم ، من مستقل شدنو دوست دارم ، تنها بودن و دوست دارم واقعا آرمان های من چیز دیگه ای بوده و همه ی‌ اینا تفکرات بخاطر سختی هایی که تو زندگیم کشیدم به وجود اومده

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

هعییی کسی نیست ، خانما من قرارع برم تهران همونجا برم سقط کنم ، چند قلو رو هم میشه سقط کرد ؟!به شوهرم ...

والا بیشعور اون نیست، ظاهرا یکی دیگست. 

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

الانم به نامزدت بگو زودتر جشن بگیرید برید سر زندگی. نکنه ب چیزای احمقانه فکرکنی.

به احمقانه ترین چیزا فکر میکنم ، آخه این بچها بیان تو این دنیا که چی بشه ؟منم یه آدم خودخواهم این یه حقیقته خیلی تو زندگیم از دست آدما اذیتت شدم خیلی اونا دیگه انقدر عذاب نکشن

والا بیشعور اون نیست، ظاهرا یکی دیگست.

شما جای من بودین بچهارو نگه میداشتین؟!

چی تو مغز دخترا میگذره واقعا که تا عقد میکنن فک میکنن دیگه تمومه

واقعا من نمی‌خواستم خیلی خیلی اصرار کرد تا قبول کردم 

بهش گفته بودم من بچه نمی‌خوام مرتیکه خودشو نتونست نگه داره میگم بچشو سقط کنم بعدم جداشم ازش

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

چقدر خام و نپخته ای

این وسط تنها کسی که ضرر میکته توئی

میشی یه زن مطلقه که فک میکنه بره دانشگاه فقط شغل و خواستگاره که براش ریختن وسط!!!!! 

عزیزم ینو بدون، 

درس دیگه کار برات نمیاره

مرد خوب خیلی کمه

مجردهاشم کیس مناسب ندارن چه برسه مطلقه... 

فقط میشی یه بازیچه برا مردها. 

ولی اگر مث یه خانم عاقل بشینی فکر بکنی میبینی بعد از 4سال تویی خانم خونه خودت و یه زندگی و یه بچه که از اب و گل درومده

نه یک مطلقه ی لیسانس گرفته که نمیدونه چکار بایذ بکنه. 

زنی که ازدواج موفق داره استقلالش خیلی قشنگتر از دخترمجردی هست که یه خونه و یه شغل داشته باشه و فک کنه دنیا رو فتح کرده. 

به اسم استقلال 

شما جای من بودین بچهارو نگه میداشتین؟!

عزیزکم 

من درسمو خوندم

بچه هم دارم

سن شما مختص این حالات هست

منم این دوران و این فکرهای شما رو گذروندم

دقیقا تو همین سن

ولی من خونه خودم بودم

الان میفهمم اونی که برنده شد ماها بودیم

تو اگر زن کوشا و اهل پیشرفتی باشی بالاخره راه خودتو پیدا میکنی. 

تا جوونی بچهات بزرگ میشن و میری دنبال رویاها خودت

30سالت بشه بچهات مدرسه ای شدن

نه اینکه 30سالگی هنو دنبال مرد زندگی بگردی. 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐چقدر خام و نپخته ایاین وسط تنها کسی که ضرر م ...

من الان خیلی خیلی عصبی و آشفته ام و اصن خون به مغزم نمی‌رسه واقعا ،آره حق با شماست درست میگین اما این وسط خودم چی ؟!رویاهام ، هدفام چی ؟!

عزیزکم من درسمو خوندمبچه هم دارمسن شما مختص این حالات هستمنم این دوران و این فکرهای شما رو گذروندمدق ...

الان قانع تر شدم آره درسته اون بچها گناهی نکردن واقعا ، هر چی بوده منم تو اون لذت شریک بودم دیگه ادامه میدم ممنونم ازت 

چرا ازدواج کردی خوب . چرا رابطه برقرار کردی . اینا تناقض نیست

ازدواج برا پدر و مادرم بود که میگفتن سنت میاره بالا ، رابطم خب شوهرم میخواست کاریش نمی‌تونستم بکنم