2777
2789
عنوان

امروز روز بدبختیه منه

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 47 پست
دیگه پدر و مادر بچه شما و همسرتونین هر دو باید خبر داشته باشین.

پدر و مادرم قطعا واکنش خیلی بدی نشون میدننن😭😭مادرم کلی ذوق داشت برا عروسیم

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرت میگی بیشعور مگه دورازجون اختلاف دارید

به مدتها اختلاف مون سر دانشگاه رفتن من زیاد شده ، حق طلاق دارم ازش میخواستم جدا بشم ازش

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

عزیزم گناه داره خب...و اینکه میدونید چقدر به بدن خودتون هم ضرر وارد میکنید

بعد می‌دونی چیه حس میکنم چندتا آن هم مادرم هم خالهام بار اول چند قلو آوردن

اشتباا نکنید وقتی ازدواج کردی باید در همه موارد چه شوهر چه همسر به تو افق برسنند. چرا سقط کنی نگهش دار . یه ترم مرخصی بگیر . انتقالیتم بگیر بیا شیراز . اگه از ابتدا این مولرد واست مهم بود نباید ازدواج می کردی و اگه باردار نبودی می گفتم طلاق بگیر. خود خواهی در زندگی زناشویی معنی نداره چه مرد چه زن. 

آبجیم تو عقد باردار شد عروسی نگرفتن رفتن آتلیه عکس و..انداختن و یه کلیپ کوتاه هم براشون ردیف کردن الان یه دخمل خوشگل تو بغلش، همه هم کلی براش ذوق دارن فقط دوتا خانواده میدونن جریان چی بود 

عزیزم سقط گناه دلره و ممکنه به بدن خودت هم آسیب بزنه برای بارداری های بعدی ،چیزی که من شنیدم 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

به مدتها اختلاف مون سر دانشگاه رفتن من زیاد شده ، حق طلاق دارم ازش میخواستم جدا بشم ازش

ای وای اختلاف آشتی وقهر بوده حالا بچه اومده تصمیم درست بگیرید فردا پشیمون نشید بچه تو سقط نکن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ای وای اختلاف آشتی وقهر بوده حالا بچه اومده تصمیم درست بگیرید فردا پشیمون نشید بچه تو سقط نکن

باورت میشه الآنم باهم قهریم ؟!

اشتباا نکنید وقتی ازدواج کردی باید در همه موارد چه شوهر چه همسر به تو افق برسنند. چرا سقط کنی نگهش د ...

بهش گفته بودم من بچه نمی‌خوام مرتیکه خودشو نتونست نگه داره میگم بچشو سقط کنم بعدم جداشم ازش

باورت میشه الآنم باهم قهریم ؟!

اره باورم میشه منم تو عقد کلی مشکل داشتیم با شوهر سابقم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره باورم میشه منم تو عقد کلی مشکل داشتیم با شوهر سابقم

خیلی خودخواهع خیلی بهم میگه انتقالی بگیر الآنم که این بچه

خیلی خودخواهع خیلی بهم میگه انتقالی بگیر الآنم که این بچه

خو دوست داره پیشش باشی اگه بیایی شهر خودت