2777
2789
عنوان

من خیلی غیرای هستم رو شوهرم

266 بازدید | 22 پست

چیکار کنم غیرتی نباشم شوهرم یجا میره ۱۰۰ بار زنگ میزنم کجایی چیکار میکنی ۱۰۰ بار پشت سر هم پیام میدم کجایی 

اینقد غیرتی ام که خودمم خیلی زجر میبینم وقتی شوهرم نگاه یه دختر میکنه میمیرم یعنی قلبم اتیش میگیره چیکار کنم این حساسیتای بیخود از بین بره 

میخام اصلا غیرتی نباشم چیکار کنم

شوهر سابقم اینطوری بود حالم ازش بهم می‌خورد 

میشه بیایین لطفا تاپیک اخرم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرتی نیستی ، حسااااسسسسییییییی

باید بری مشاور راستش

ب تنهایی نمیشه

چون باید یه نفر سومی تورو بابت تفکراتی که رنجت میده قانع کنه

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

چ طوری لوطی 

مشتی 

بابا غیرتی 😂😂😂

منم همینم چ گلی بگیرم سرم 

اما شوهرم دوست داره اخلاقمو 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

من اصلا معنی غیرتی بودن رو همسر رو درک نمی کنم 

مگه بهش اعتماد نداری؟

اگه اعتماد داری که دیگه اینکارا چیه؟

اگه نداری چطوری باهاش ازدواج کردی؟ چطوری باهاش زندگی می کنی؟

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

اين رفتار بيمار گونس لطفا چه مرد چه زن اسم اين رفتارو برا خودتون عيرت تلقي نكنيد 

دنبال درمان باشيد 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚