2777
2789

مرد اگ خوب باشه زن بهترین میشه..

ایناهمش توجیه یک مرده ک خیانت کنه ب زنش

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا خانومی شما این حرفو میزنی😟😕

خوب بابا شما خدايي دوستت هفته اي يه بار بره حموم ديگه باهاش چايي ميخوري چه برسه به همهونه بودن اينو بگه خانوم بترسه بكم به خودش بياد خدايي هفته اي يه بار حموم نرفتن حال ادم بهم ميخوره

زندگي قشنگه وقتي كنارمي

من عاشق شوهرم بودم

عاشق که نه دیوونش

خیلی رمانتیک و زبون باز بود

یه حرفای قشنگی میزد

تو طول زندگی کم کم کمتر شدن

کم کم من سرد شدم

هی تلاش کردم بهتر شه نشد حتی پس زده شدم

حالا سرد شدم

علاقم کم شده

من خیانت نکردم

ولی سرد شدم بعد کلی تلاش بی فایده

اما اگه روزی شوهرم خیانت کنه و بعد بگه زنم سرد بود کسی نمیپرسه چرا توی عاشق سرد شدی؟

میگن خاک تو سرت که سرد بودی و شوهرتو فراری دادی

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶
مامان منم همش میگه بخاطر زندگی شما  بخاطر تو داداشت ولی منو داداشم راصی به این زندگی و ذره ذره ...

عذاب نکش فامیل ک در هرصورت حرف میزنه ذهن مردمو هیچ وقت نتونستن ببندن  ولی مامانت نزار خودشو اسیر کنه زندگی شما هم داره نابود میشه چن ساله دیگه میشین ی سری آدم بی اعصاب بی هدف ک ب همه چیزو همه کس شک داره

میفهممت اما سعی کن با شوهرت حرف بزنی 

خیییییلی حرف زدم خیلی

اندازه موهای سرم

دیگه خودشم میگه چقدر تکرار میکنی

خب چیزی عوض نشده اگه عوض بشه مگه مریضم تکرار کنم

به هر روشی که بگی حرف زدم

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶
😂😂😂😂 خوبش کردی   دمت گرم

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
زن هر چی باشه مرد حق نداره بهش خیانت کنه..میتونن جدا بشن بعد هر غلطی خواستن بکنن...نمیخونم

عزيزم خيانت هميشه با آگاهي شخص نيست كه بگه خب من ازين به بعد ميخوام خيانت كنم

گاهي مرد وقتي ببينه از سمت خانومش توجهي بهش نميشه ناخودآگاه دلسرد ميشه و شايد با ديدن يك خانوم غريبه كه خيلي تميز و مرتبه دلش بلغزه و شبا موقع خواب به اون خانوم فكر كنه و...

شايد خيانت در اصل وجودي خودش ناهنجاري باشه ولي بايد ديد چه عواملي باعث شدن و اونها رو درمان كرد نه اينكه همه بريزين سر طرف كه اشتباه كرده،غلط كرده و فلان

من خیلی تاپیک رو نخوندم نیمدونم بقیه چی گفتند

فقط پست اول رو خوندم

به نظرم خیانت اول رو زن داره میکنه با این وضع زندگی کردن

خیانت که فقط رابطه با یکی دیگه نیست

این بی توجهی ها هم خودش خیانته

خوشحال و شاد و خندانم .................... قدر دنیا رو میدانمممممم :)))))))))))))))))))
میدونی شاپرک بخدا ب شانسه  نه قیافس ن قربون صدقه رفتن اصلا بعضی شانس دارن  من خودمم عموم & ...

میدونی معمولا مردایی که زندگی اولشونو الکی و با بی تجربگی خراب کردن و بعدش سختی های بعد جدایی رو دیدن سعی میکنن زن دوم رو هر جور شده نگه دارن

خیییییلی حرف زدم خیلی اندازه موهای سرم دیگه خودشم میگه چقدر تکرار میکنی خب چیزی عوض نشده اگه عوض ...

مرد بد ادمو پیر میکنه

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....