2777
2789
الحمدلله بهترم مرسی 😍😍😍

خداروشکر که خوبین 

ایشالله همیشه خوب باشین عزیزگ و سایتون بالا سر بچه هاتون باشه مادرا خیلی پر مهر تر از پدرن 

واسه بچه

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر که خوبین  ایشالله همیشه خوب باشین عزیزگ و سایتون بالا سر بچه هاتون باشه مادرا خیلی پر ...

ممنون عزیز دلم  😍😍😍😗😗😗😗😗

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
تو همون شاپرک هستی که ای وی اف کردی و گل پسر داری ؟

اره عزیزم

اکانت قبلیم بالا نمیاد

البته خودمم دیگه نخواستم چون یه تاپیک طولانی ای وی اف دارم که بخاطر اینکه کامنتا توش زیادن و با این نسخه جدید نینی سایت همش کلی الارم برام میومد کلافه میشدم

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶
میخواستم امروز به شوهرم بگم من میخوام بهت خیانت کنم چون نه بخاطر من به خودت میرسی نه بهم توجه میکنی ...

عزیزم این حرفو نزن چون درست نیست ولی جدی حرف بزن بگو منم ی تحملی دارم منم خیلی چیزا دلم میخواد  نمیتونم ی عمر صبر کنم ب امید بهتر شدن

میخواستم امروز به شوهرم بگم من میخوام بهت خیانت کنم چون نه بخاطر من به خودت میرسی نه بهم توجه میکنی ...

ن نگو بهانه دستش میاد 

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
چقدررر سخت چقدر زجر کشیده مامانت بمیرم واقعا بعضی از مردا فک میکنن همه چیزشون همون شومبولشونه مثل سگ ...

😔😔اره عزیزم دقیقا 

دیشب خیلی گریم گرفت 😢 روز پدر بود ولی من پدری نداشتم مردی که نه همسر خوبی بود نه واسه بچه هاش پدرخوبی 😔جسمش کنارمون بود ولی روحش هیچوقت پیش ما نبود😢 چقد خوبه ادم یه پدر خوب داشته باشه

اره عزیزم اکانت قبلیم بالا نمیاد البته خودمم دیگه نخواستم چون یه تاپیک طولانی ای وی اف دارم که بخا ...

عکس قبلیت بال بال میزد درسته ؟؟؟؟ رنگشم

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
😔😔اره عزیزم دقیقا  دیشب خیلی گریم گرفت 😢 روز پدر بود ولی من پدری نداشتم مردی که نه همسر خوب ...

الهی بمیرم درکت میکنم منم ناپدریم خیلی عوض ی بود خیلی  اون روزا دلم میخواست بمیره   الان خداروشکر ی مدته زندانه راحتیم  

مامان بزرگ چن سالته☺

۵۲ سالمه الان اما اون موقع ۳۸ ۹ سالم بود

الهی بمیرم درکت میکنم منم ناپدریم خیلی عوض ی بود خیلی  اون روزا دلم میخواست بمیره   الان خ ...

😔😔دیشب شبکه سه یه دخترو اورده بود احسان علیخانی  که ناپدریش بزرگش کرده بود ولی واقعا اینقد براش پدر بود که دختره عاشقش بود چقد بهش حسودیم شد😔😔