2821
2789
عنوان

من همش خواب اسمون می بینم

90 بازدید | 8 پست

شاید بگم ۱۰ بار خواب اسمون رو دیدم که هواپیمای بزرگ و سفینه و سیاره و ستاره ها رو تو شب میبینم

اما دیشب خواب دیدم ی هواپیما سقوط کرد روی زمین خیلی بزرگ بود یهو همه مون افتادیم توی اب و زیر اب رفتیم.اما من و چند نفر بیرون اومدیم

کسی سراغ ندارین حرفه ای تعبیر کنه

یکیش میشه تلاش های بی حاصل در زندگی یعنی هی میکوشی همه چیو درست کنی ولی باز نمیشه و یا اطرافیان خراب میکنن ،  و یه تعبیر اگه همشو تو خواب با هم ببینی یعنی جز هواپیما ستاره و سیاره این چیزا ببینی یعنی ب مرور همه چی درست میشه و رزق میاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب تعبیر خوابت بود عزیزم ... تو مسائل زندگی با دقت بیشتر باش و کنترل بیشتری تو زندگی خودتان داشته با ...

متشکرم گلم.

پس اگ هواپیما نبینم خوابم جنبه مثبت داره وگرنه منفی درسته

متشکرم گلم.پس اگ هواپیما نبینم خوابم جنبه مثبت داره وگرنه منفی درسته

اونم بستگی داره باز، اگه خون بیینی که کلا باطل میشه، اگه هواپیما در حال سقوط یکم اره بد نیست نشانه دشمنی بیشتر،ولی میگی تو آب دیدی سقوط کرده این یعنی تو زندگی شخصی خودت و حالا یا با همسرت کشمکش میتونه داشته باشی که باید ادرارش کنی، خوابت جهت هشدار هست که ب زندگی بیشتر برسی و به خودت،، و ستاره و اینا همه عالیه تو خواب و تحول بزرگ تو زندگی

اونم بستگی داره باز، اگه خون بیینی که کلا باطل میشه، اگه هواپیما در حال سقوط یکم اره بد نیست نشانه د ...

مرسی مرسی.

خودت تعبیر انجام میدی یا تو سایتها دنبال تعبیر گشتی؟

مرسی مرسی.خودت تعبیر انجام میدی یا تو سایتها دنبال تعبیر گشتی؟

یعنی همین الان که گفتی رفتم و تا الان خوندم؟😅نه خودم گفتم  و ف.ل ،   ف.ل که نه یه چیزی شبیه اون،و حس .....  به هر حال موفق باشی عزیزم و ب چشم خوب بیین اون تغییر که گفتمو انجام بده حتی اگه به خودتم رسیدی چه بهتر، فدات

2825
2823
2791
2779
2792