2777
2789

بچه ها من وقتی ۵/۶ سالم بودم رفتم سوپرمارکت سرکوچه 

توی راه یک پسر دیدم ازش شر بودن می‌بارید 

سنش زیاد بود اما دستش توی دماغش بود 🤢و یه جوری بود 

وقتی رفتم تو مغازه با پسره گفتم من تو راه اومدنی دزد دیدم

اونم مغازه رو تعطیل کرد دست همو گرفتیم تا خونه باهم اومد خودش زنگ زد منو تحویل داد 🥺😍😂

خیلی ازم بزرگتر بود شاید اونموقع ۲۲ سالش بود اما اینکارش هنوز توی ذهنمه خیلی مرد بود از نظرم 

من بودم اصلا نمیذاشتم بهم نزدیک بشه چه برسه ب گرفتن دست

خودم از دو سالگی یاد گرفتم چجوری کار ادم ها رو یکسره کنم

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

دمش گرم 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم اصلا نمیذاشتم بهم نزدیک بشه چه برسه ب گرفتن دستخودم از دو سالگی یاد گرفتم چجوری کار ادم ها ر ...

نه بابا این پسره آشنای خانوادگی بود

این اصن اونی نبود که گفتم دزده ها 😐

بیست سال ازم بزرگتر بود اونموقع 

خدارو شکر که خاطره خوبی تو ذهنت بجا گذاشته

دقیقاً 

آدمای خوب حتی بعد از بیست سال هم توی ذهنم ما میمونن

مغازه شو تعطیل کرد خودش منو داد دست خانوادم 😂

منم یادمه ۵ سالم بود یه اقایی که کارتون خواب بود دید پشت در موندم دستم به زنگ نمیرسه خودش زنگمونو زد هنوزم میگم کاش شرایطش درست شده باشه اخه خیلی مهربون بود 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

من بودم اصلا نمیذاشتم بهم نزدیک بشه چه برسه ب گرفتن دستخودم از دو سالگی یاد گرفتم چجوری کار ادم ها ر ...

دیر شروع کردی من از دو ماهگی مستقل شدم

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

وای منو چی میگی ک با دزدا داشتم میرفتم سوپریه محله و سبزی فروش نجاتم دادن 

خدا خیرشون بده خیلی بچه بودم رفتم پفک بگیرم 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

منم یادمه ۵ سالم بود یه اقایی که کارتون خواب بود دید پشت در موندم دستم به زنگ نمیرسه خودش زنگمونو زد ...

جدا با چه کارای کوچیکی آدم میتونه چقدر دعا برا خودش جمع کنه چقدر خوبه که بی تفاوت از کنار هم رد نشیم

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
دیر شروع کردی من از دو ماهگی مستقل شدم

بزن قدش😎😎😎

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝