2777
2789
عنوان

خانوما دارم میمیرممم

208 بازدید | 14 پست

بدن در شدید دارمم همه استخونام تیر میکشن نمیتونم بخوابممم

سردمهه نه پنجره ای بازه ن کولر روشن

نمیتونمم الان برم دکتر چیکار کنم الانن

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد💚🌱

ی مسکن بخور 

سرما خوردی ؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسکن بخور ... پیروکسکیام یا ملوکسیکام یا بروفن از اون صورتیا یا ناپروکسن یا دیکلوفناک

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
ی مسکن بخور سرما خوردی ؟

خوردم یکم اروم شدم تا کولر روشن شد دوباره شروع شد همشش

نمیدونم علائم دیگه ای ندارم فقط از صبح همه جام درد میکنه

حس میکنم بدنم داره نصف میشهه

جوراب بپوش دولایه، پا خیلی تاثیر داره روی دمای بدن، مساعد بودی پاشو یه لیوان چایی نبات بخور، چون شیرین و گرمه قشنگ فشارتو تنظیم میکنه

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞

اگه سرما خوردی استامینوفن یا ژلوفن بخور (اگه حساسیت نداری)

اگه نه فشارت اوفتاده یکم نمک بخور

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

جوراب بپوش دولایه، پا خیلی تاثیر داره روی دمای بدن، مساعد بودی پاشو یه لیوان چایی نبات بخور، چون شیر ...

مرسی عزیزم

پاشم جوراب بپوشم که کل تنم داره ویبره میره حتی نمیتونم از زیر پتو انگشتم ببرم بیرون

مرسی عزیزمپاشم جوراب بپوشم که کل تنم داره ویبره میره حتی نمیتونم از زیر پتو انگشتم ببرم بیرون

میفهمم چی میکشی، این چایی نبات رو هم بخور، تاثیر میزاره

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞